PIKANTERIJE IZ KREVETA S KRALJEM SPRINTA

Studentica otkrila najsočnije detalje o vrućoj noći s Usainom Boltom: Bio je to maraton, a ne sprint...

Lifestyle 25.08.16, 10:46h

Studentica otkrila najsočnije detalje o vrućoj noći s Usainom Boltom: Bio je to maraton, a ne sprint...
I unatoč tome što je Bolt najbrži čovjek na svijetu, Duarte (20), tvrdi da je akcija na krevetu više bila ‘maraton nego sprint’ – trajala je dva sata


 


Kralj sprinta Usain Bolt dovukao je mladu brazilsku studenticu u krevet koja je ‘pala’ na njegove trbušnjake i slavnu pobjedničku pozu, ekskluzivno otkriva Daily Mail.


Jady Duarte kazala je novinarima kako ju je Jamajčanin nagovarao na seks uz pomoć Google translate aplikacije, a onda ju prošuljao u Olimpijsko selo gdje je inzistirao da slušaju Rihanninu pjesmu ‘Work’ dok su vodili ljubav.


I unatoč tome što je Bolt najbrži čovjek na svijetu, Duarte (20), tvrdi da je akcija na krevetu više bila ‘maraton nego sprint’ – trajala je dva sata.


Duarte je otkrila kako joj je Bolt obećao kako će ju izvesti na još jedan spoj, a onda je nestao kada je priča o njima dospjela na naslovnice.


– Stvarno sam mislila da nešto ima među nama. No sada vidim da žene skuplja isto kao i medalje – zaključila je Duarte koja je Bolta upoznala u klubu All In u Riu.


– Stajao je ispred nas i odjednom skinuo svoju majicu i otkrio trbušnjake. Nisam dosad vidjela ništa slično i jako mi se svidjelo. Morala sam ih dodirnuti. Osjećaj je bio nevjerojatan. Mišići su mu bili tvrdi kao kamen. No toliko sam zurila u mišiće da isprva nisam shvatila da je to Usain Bolt.


Kako se noć bližila kraju Bolt je navodno sve više kružio oko Duarte, a onda poslao tjelohranitelja po nju.


– Znala sam ga s televizije. Moja majka je uvijek vrištala dok je trčao jer je njegov veliki fan. Taman je, visok, mišićav, baš moj tip, no oko njega je bilo toliko lijepih žena i nisam mislila da će mene izabrati. Tjelohranitelj mi je rekao da Bolt želi da dođem do njega. Nisam odmah odreagirala jer sam glumila neuhvatljivu. Nakon nekog vremena ponovno je poslao tjelohranitelja po mene. Pitao me ‘Zašto ne odeš do njega, to je Usain Bolt’.


– Dok smo čekali taksi nasmiješio mi se i izveo svoju slavnu pobjedničku pozu pa više nisam sumnjala da je to on. Tada sam odlučila poći s njim. Povukao me u taksi i dao nevjerojatan poljubac – prepričala je Duarte koja je potom s njim otišla u Olimpijsko selo.


– Nisu me tražili nikakvu identifikaciju, niti su ga išta pitali, vjerojatno zato što je to Bolt. S nama su bila još dva dečka. Bila sam iznenađena jer me nije odveo u neki skupi hotel, no nisam obraćala previše pažnje jer me cijelim putem ljubio. Soba je bila uredna no imala je dva mala kreveta s kojih su njegova stopala virila dok je spavao.


Duarte, koju su roditelji napustili kao bebu, a odgojila ju je bakina sestra u siromašnoj četvrti Rija, ne zna ni riječ engleskog, stoga su si, kaže, pisali ‘prljave’ poruke na Google translateu. No nije mi trebao prijevod da znam da hoće seks.


Oboje su se razodjenuli i otuširali prije nego li je Bolt pustio muziku na mobitelu.


– Bolt ima tijelo šampiona, iako su njegovi muški dijelovi kao kod bilo kojeg prosječnog muškarca. Očekivala sam da će biti brz, no ovo je bio najsporiji seks koji sam ikad imala. Trajao je 40 minuta, a onda smo prije druge ture malo odmorili. Brzo se oporavio, no treći put se nismo poseksali – opisala je Duarte, koja je uslikala pritom dva selfija.


Bolt joj je ujutro dao 100 eura za taksi, a iako je to bila strana valuta, taksit je prihvatio novac. Njezin ljubavnik nije joj, kaže, dao broj, no obećao joj je da će je nazvati kako bi se još jednom našli, tijekom Paraolimpijskih igara koje počinju 7. septembra.


Njihov vrući susret dospio je na naslovnice nakon što je Duarte podijelila selfije s grupom prijateljica putem Whatsappa.


Bolt je u međuvremenu odletio u London, gdje je uslikan u klubu kako još dvije djevojke vodi u hotel.


Slavni sportaš ima dvogodišnju djevojku, 26-godišnju Kasi Bennett, no svoje ljubavne pothvate ne trudi se skrivati.

 

(Azramag.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI