skandal u Srbiji

Ostali joj tragovi šake na licu: Robusni funkcioner ošamario mladu fudbalerku jer se radovala nakon pobjede!

Hronika 23.08.16, 15:28h

Ostali joj tragovi šake na licu: Robusni funkcioner ošamario mladu fudbalerku jer se radovala nakon pobjede!
Na terenu Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u novosadskom naselju Veternik policija je ubrzo uhapsila bahatog funkcionera, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak

 

Dragan Čapelja, funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina ošamario je juče mladu fudbalerku ŽFK Crvena zvezda Nevenu Miladinović (18), piše Blic.rs.


Napad se desio poslije utakmice, kada je Čapelja revoltiran radovanjem mladih Zvezdinih fubalerki koje su pobijedile sa 3:1, nasrnuo na nesretnu djevojku i iz sve snage je udario po licu.


Na terenu Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u novosadskom naselju Veternik policija je ubrzo uhapsila bahatog funkcionera, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.


- Ovo je neljudski čin čovjeka koji je na sebi imao čak i marker službenog lica. Udario je djevojčicu koja je jedna od ubjedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dijete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dijete izuzetnih roditelja, Zvezdino dijete – saopštili su iz ŽFK Crvena zvezda.


Kako saznaje Blic, Čapelja je u policiji priznao da je udario nesretnu djevojku, a kao razlog za to naveo je njihovo radovanje. On nije bio raspoložen za razgovor.


- Mogu samo da kažem da je incidenta bilo, a drugo ništa nije bitno. Nemam daljih komentara na to. Bilo je provokacija sa njihove strane, ali sada je sve riješeno – izjavio je Čapelja.


Rukovodstvo ŽFK Vojvodina ogradilo se od svoj zaposlenog i uputilo izvinjenje Neveni Miladinović, njenoj porodici i ŽFK CZ.

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI