Foto / Zabava povodom internacionalnog uspjeha

Glumačka elita na jednom mjestu: Pogledajte ko je sve bio na partyju Talent agencije 'Zona'

Kultura 19.08.16, 16:45h

Također je dodala da je prestižni Screen Intrenational Magazin u maju ove godine napravio izbor od 43 najbolja agenta u svijetu tokom Kanskog festivala, među kojima se nalazi i njeno ime, što je svrstalo u sami vrh ove branše

 

Direktorica Talent agencije "Zona" Anila Gajević kazala je Feni da su tri glumca iz ove agencije obilježila ovu godinu, a to su Laura Vasiliu u filmu "Fiore", Slavko Sobin u filmu "Zookeeper's Wife" te Ermin Sijamija koji trenutno boravi u Njemačkoj na snimanju filma.   

 

Ona je to izjavila na današnjem druženju s glumcima i gostima 22. Sarajevo Film Festivala u organizaciji ove talent agencije, koji su ostvarili uloge u regionalnim i međunarodnim filmovima.

 

Također je pohvalila i rad glumice Nataše Petrović koja je ostvarila glavnu ulogu u turskom filmu "Seceret from the past", kao i turske glumice Nesrin Cavadzade koja je igrala u filmu "Song of my mother", kao i u Fox-ovoj seriji "Legends".

 

Također je dodala da je prestižni Screen Intrenational Magazin u maju ove godine napravio izbor od 43 najbolja agenta u svijetu tokom Kanskog festivala, među kojima se nalazi i njeno ime, što je svrstalo u sami vrh ove branše.

 

(FENA/dg; Foto: Amer Beganović)

BLIN
KOMENTARI