POČELA JE REVOLUCIJA!

Povratak staromodnom: Žene masovno odbacuju push up grudnjake!

ŽENA iN 22.08.16, 14:18h

Povratak staromodnom: Žene masovno odbacuju push up grudnjake!
Počela je revolucija! Žene umjesto bujnog dekoltea zahtijevaju udobnost!

 

Koliko puta ste se našle u nedoumici usred trgovine donjim rubljem razmišljajući o kupnji seksi, zavodljivog push up grudnjaka zbog kojeg vaš dekolte izgleda božanstveno, nasuprot investiciji u udoban, ali pomalo staromodan grudnjak koji ne osjećate na tijelu? Potaknute "pravilima" koja su izgled stavljala ispred udobnosti, vjerojatno ste bar jednom pokleknule i uvjerile samu sebe kako taj grudnjak baš i nije toliko nenosiv.

 

grudnjak-2ves

 

No, čini se kako je (napokon) započela prava revolucija! Naime, svjetski brendovi koji proizvode donje rublje već neko vrijeme bilježe pad prodaje push up modela. Tako je analiza brenda L Brands pokazala kako žene sve češće kupuju modele bez žica, spužvica i ostalih dodataka koji jamče savršen dekolte, a sve češće ulažu u sportske grudnjake. Osim njih, žene sve češće odabiru i sve popularnije bralette. Riječ je o nepostavljenim grudnjacima bez žica i drugih dodataka.

 

Kako piše FastCompany, True&Co je također zabilježio pad prodaje push up modela, a isti trend je pogodio i jedan od najpopularnijih brendova, Victoria'a Secret koji je odmah reagirao te lansirao u prodaju različite krojeve koji jamče udobnost.

 

(24sata.hr)

BLIN
KOMENTARI