VIDEO/ LJETNA PONUDA LOGOSOFTA

Šta sve možete za 1 KM: Možete popiti svoju jutarnju kaficu, ali možete i puno više...

Tehno 15.08.16, 15:36h

Šta sve možete za 1 KM: Možete popiti svoju jutarnju kaficu, ali možete i puno više...
Podsjećamo vas na Logosoftovu akciju koja traje do 31. augusta 2016. godine. Planirajte unaprijed. Iskoristite ljetnu ponudu Logosofta i uživajte u jesenjem periodu u manjim troškovima za telekomunikacijske usluge

 

Šta sve možete za 1 KM? Možete popiti svoju jutarnju kaficu, ali možete i:

 

  • Uživati u više od 200 domaćih, regionalnih i stranih digitalnih tv kanala. Ne propustiti omiljene emisije zato što SUPER TV ima sistem podsjetnika zahvaljujući kojima nikada nećete propustiti ni jednu televizijsku emisiju. Prestati biti rob kasnih termina omiljenih emisija tokom radnog dana zato što snimalica SUPER TV-a omogućava istovremeno snimanje emisija na 30 kanala.
  • Surfati brzinama do 120 Mbps/10 Mbps, uz neograničen saobraćaj.
  • Razgovarati sa najdražim uz besplatne pozive prema svim fiksnim telefonskim mrežama u BiH i uz 100 besplatnih minuta za pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH.
  • Biti uvijek dostupni uz 150 besplatnih minuta za pozive i 250 besplatnih SMS poruka  prema svim mobilnim mrežama u BiH uz neograničen mobilni internet.


Podsjećamo vas na Logosoftovu akciju koja traje do 31. augusta 2016. godine. Planirajte unaprijed. Iskoristite ljetnu ponudu Logosofta i uživajte u jesenjem periodu u manjim troškovima za telekomunikacijske usluge.


Akcija "Televizija + Internet + Fiksna + Mobilna = 1 KM” uključuje ponudu LoGO! paketa koji sadrže vrhunsku IPTV uslugu, fiksnu i mobilnu telefoniju te internet koji možete koristiti bežično u cijelome domu, kao i ponudu  xDSL Internet paketa sa nevjerovatnim brzinama surfanja do 120 Mbps/10 Mbps.


Naime, svi koji do 31. augusta postanu korisnici  jednog od LoGO!* ili xDSL Internet paketa na period od 24 mjeseca, prva tri mjeseca plaćat će pretplatu od samo 1 KM.

 


Ovdje nije kraj ponudi, pa ako se odlučite za LoGO! Trio mobile, LoGO! Quadro ili LoGO! Quadro+ paket, pored navedenih pogodnosti, možete odabrati fantastični Samsung Galaxy Grand Prime G531 i to za samo za 1 KM. U sklopu ponude, predstavljamo i televizor čiji su omjer cijene i kvaliteta zaslužili pažnju svakog ljubitelja kvalitetne slike. Svi koji se odluče za LoGO! pakete u sklopu ove ponude mogu odabrati televizor Tesla za samo 100 KM i to na rate.


Za sve one koji potpišu ugovor za LoGO! ili xDSL Internet pakete na 12 mjeseci u sklopu ove akcije, Logosoft je obezbijedio pogodnost u vidu pretplate od 1 KM za prvi mjesec korištenja odabranog paketa.  


Ne želite čekati priključak dugo? Logosoftove usluge u vašem domu možete imatu u roku od 24 sata od potpisivanja ugovora.


Sve informacije o Logosoftovim uslugama i ponudama možete dobiti putem telefona  033 931 900. Posjetite  Logosoftova prodajna mjesta, saznajte koji paket odgovara vašim potrebama i provjerite sve funkcionalnosti koje nudi SUPER TV.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI