KAD HRVATI 'ODLIJEPE' NA NARODNJAKE

Napravi mi sina pod 'svjetlima' casina: I Hana Hadžiavdagić na turbofolk festivalu usred Splita

Zabava 30.07.16, 10:21h

Napravi mi sina pod 'svjetlima' casina: I Hana Hadžiavdagić na turbofolk festivalu usred Splita
Uoči prve večeri "Ringišpila" pred Arenom u Lori su se formirali dugi redovi nestrpljivih obožavatelja, a dvoranu je napunilo oko pet hiljada mladih

 

Prva večer regionalnog glazbenog festivala "Ringišpil“ u splitskoj Spaladium Areni, pretvorila se u pravi epicentar folk glazbe, blještavila i razgolićenih tijela, piše Slobodna Dalmacija.


Ljubitelji turbofolka mogli su uživati uz hitove Petre Kovačević, Elitnih odreda, Ringišpil benda, Milice Todorović, Indire Radić, Ace Lukasa i ostalih regionalnih zvijezda. Uoči prve večeri "Ringišpila" pred Arenom u Lori su se formirali dugi redovi nestrpljivih obožavatelja, a dvoranu je napunilo oko pet tisuća mladih.


Prije početka spektakla, atmosferu su podizali alkoholom, a iz automobila je treštala narodna muzika.


Ringišpil bend je otvorio večer i počeo lagano zagrijavati publiku koja je vrištala uz hitove kao što su: "Ne'ko će mi noćas napraviti sina“, "Lepota balkanska“ i mnoge druge. Na scenu su idući stupili Elitni odredi koji su napravili dobar štimung uz atraktivne plesačice.


Inače, sve je bilo na nivou: od izvođača, plesačica, rasvjete, pa do publike koja je pjevala zafrkantske refrene poput onog: "Napravi mi sina pod svetlima casina".


U "VIP Gold“ loži bilo je poznatih lica, među njima i Snježana Mehun, jedna od glavnih organizatorica "Ringšpila" te PR festivala Hana Hadžiavdagić- Tabaković.


- Očekujemo veliki broj ljudi jer se u Splitu dosta slušaju narodnjaci. Sve je veselo i vlada jako dobra atmosfera. Svi se nešto pretvaraju da ne vole narodnjake, a večerašnji spektakl je dokaz da to nije istina - kazala je simpatična Hana.


- Drago nam je da su Splićanke i Splićani pokazali interes za ovaj spektakl. Očekujemo da će se pojaviti velik broj ljudi. Zasad je sve dobro - kazala je Mehun. Prva večer turbofolk festivala trajala je do sitnih noćnih sati.

 

Fotogaleriju sa splitskog turbofolk derneka možete pogledati OVDJE.

 

(Slobodna Dalmacija/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI