SVAĐA DVOJICE MLADIĆA IZAZVALA HAOS

Strahota na ulicama Prištine: Nakon pucnjave na festivalu nastao stampedo, 40 osoba povrijeđeno

Hronika 30.07.16, 09:50h

Strahota na ulicama Prištine: Nakon pucnjave na festivalu nastao stampedo, 40 osoba povrijeđeno
Policija navodi da je tokom sukoba dvojice mladića, koji su upotrijebili vatreno oružje, jedan ranjen, što je bio povod za opšti haos na ulicama Prištine. Zavladala je panika...

 

 

Više od 40 osoba povrijeđeno je u stampedu koji je uslijedio poslije pucnjave u centru Prištine u kojoj je ranjena jedna maloljetna osoba. Do incidenta je došlo u toku lokalnog "Bir festa", saopštila je kosovska policija, prenosi Blic.rs.


Policija navodi da je tokom sukoba dvojice mladića, koji su upotrijebili vatreno oružje, jedan ranjen, što je bio povod za opšti haos na ulicama Prištine.


Zavladala je panika, pa su okupljeni na "Bir festu" počeli da bježe i tom prilikom nastao je stampedo u kom je povrijeđeno više desetina ljudi.


Povrijeđeni su zatražili pomoć u bolnici.


Prištinski mediji navode da je poslije pucnjave na gradskom trgu vladao pravi haos, a nekoliko ljudi ostalo je bez svijesti da leži na pločniku.


Policija je ubrzo nakon pucnjave zatvorila trg i saopštila da je poslije intervnecije pronađen mladić ranjen iz streljačkog oružja.


Među organizatorima festivala piva u Prištini kažu da se radi o malom incidentu, između dvoje mladih ljudi, prenosi RTS.


Endjeljuša Ljatifi, koorganizator festivala prepričala je da je nakon pucnjave uslijedila panika u publici.


"Nema velikog incidenta. Ali čak i mali incident u takvim slučajevima može izazvati haos kao večeras", rekla je Ljatifi.


(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI