Usudite li se probati?

Iskustvo novinarke na nudističkoj plaži: Pe*isi, salo i obješena mu*a na sve strane, a ja...

DEPO PLUS 29.07.16, 12:53h

Iskustvo novinarke na nudističkoj plaži: Pe*isi, salo i obješena mu*a na sve strane, a ja...
Primijetila sam nekoliko sredovječnih gospođa koje su bez ikakvih kompleksa uživale u suncu i moru potpuno gole

 

Nudističke plaže prilično su popularne u gotovo svim turističkim mjestima u kojima je dozvoljeno kupati se bez odjeće. Oni koji vole šetati kao od majke rođeni u tome ne vide baš nikakav problem, a da je takvih mnogo svjedoči i sve veći broj restorana u svjetskim gradovima u kojima možete večerati potpuno razodjeveni.

 

30-godišnja novinarka BuzzFeeda je pak, kao neko ko nikada ranije nije bio na nudističkoj plaži, odlučila osobno provjeriti kakvo je to iskustvo.

 

Rezultat ju je šokirao: "Umjesto da se osjećam slobodno, osjećala sam se kao Cersei tokom hoda srama", sažela je dojmove autorica.

 

Posjetila je plažu u kojoj je odjeća "opcionalna", što joj je omogućilo da se polako razodjene.

 

"Na prvi pogled bila sam ugodno iznenađena. Primijetila sam nekoliko sredovječnih gospođa koje su bez ikakvih kompleksa uživale u suncu i moru potpuno gole. Pomislila sam kako bi vrijedilo ovamo jednom dovesti moje kćeri, da vide kako izgledaju stvarne prelijepe žene, a ne one retuširane u časopisima", rekla je novinarka. No, stvari su zatim krenule u krivom smjeru.

 

Kad se razodjenula, prišao im je stariji muškarac, potpuno gol, koji ih je upozorio da nema smisla hodati dalje jer plaža ondje postaje stjenovita.

 

"Vjerovatno je imao dobre namjere, ali nisam si mogla pomoći. U glavi mi je samo bila činjenica da mi može biti tata, a da me vidi golu. Minutu kasnije ulovila sam jednog djedicu kako mi zuri u grudi i smješka se", piše novinarka, koja je plažu posjetila sa suprugom.

 

Nije si mogla pomoći, grudi je brzo pokrila rukom, a zatim je legla na ležaljku i pokušala čitati knjigu - no nije joj išlo.

 

"Na sve strane bili su goli penisi, salo i obješena muda. Krenula sam podignuti suncobran, ali onda sam se predomislila. Nisam se htjela sagnuti i pokazati baš sve baš svima", zaključila je autorica, koja je na kraju "izleta" zaključila kako joj je ipak drago što se odvažila za ovakvo što.

 

"Mislim da ću pokušati ponovo, ali možda na nekoj drugoj plaži, gdje je manja gužva i ipak možete imati malo više privatnosti", napisala je autorica.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI