OLUJNI VJETAR RUŠIO SVE PRED SOBOM

Srušio se krov bine, bubnjar povrijeđen: Nesreća na koncertu Dine Merlina u Sanskom Mostu

Showbizz 28.07.16, 10:12h

Srušio se krov bine, bubnjar povrijeđen: Nesreća na koncertu Dine Merlina u Sanskom Mostu
– Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, bit će prilike i imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život – rekao je Dino Merlin

 

 

Jako nevrijeme, olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su dugo iščekivani koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu u sklopu velike turneje „Hotel Nacional“, piše Faktor.ba

 

Nakon sat vremena i pet minuta performansa, Dino Merlin se publici obratio i saopćio da se koncert zbog iznenadnog olujnog nevremena i sigurnosti svih posjetilaca i izvođača na sceni, nažalost, mora prekinuti.


Publika je zamoljena da napusti stadion, što je i učinila, a organizator koncerta je, nakon pražnjenja stadiona, saopćio da su svi posjetioci na sigurnom i neozlijeđeni.


– Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, bit će prilike i imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život – rekao je Dino Merlin.


Petnaest minuta po prekidu koncerta, usljed ogromne količine padavina, krov bine je popustio prilikom čega je povrijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na bini. Radi se o povredi lijeve noge. Češljar je hospitaliziran i van životne je opasnosti.


Kontaktirali smo i Arela Češljara, brata Amara Češljara, koji nam je rekao da je on dobro, piše Faktor.ba


– Amar je dobro. Prema prvim informacijama doktora slomio je neku koščicu u lijevoj nozi, ali mogao je i puno gore proći – rekao je za ovaj portal Arel Češljar.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI