UŽITAK NA JADRANU

Fuad Backović Deen otkrio detalje s ljetovanja: Jedna Čehinja uljepšala mi je ovo ljeto...

Showbizz 27.07.16, 10:51h

Fuad Backović Deen otkrio detalje s ljetovanja: Jedna Čehinja uljepšala mi je ovo ljeto...
- Ljeto mi je uljepšala jedna Čehinja, koja me je naprosto oduševila. Nije nimalo zahtjevna i ćuti..., kaže Deen

 

Posljednjih dana Fuad Backović Deen ima pune ruke posla. Naime, bh. pjevač u saradnji sa Almirom Ajanovićem završava snimanje novog singla pod nazivom „Imena mi mog“.


- Riječ je o jednoj brzoj kompoziciji za koju tekst i muziku potpisuje Almir Ajanović. Još nismo odlučili ko će biti zadužen za aranžman. Naravno, ovu kompoziciju će pratiti i odgovarajući videozapis. Nastavljam raditi na novim pjesmama i spotovima, neću stati na ovom singlu. Radimo na svemu onome što treba činiti novi album, mada oni su gotovo izgubili smisao. Tu mislim na štampane verzije albuma, koje definitvno nisu više u modi. Sve je sada elektronski i mi ćemo se držati toga, kaže Deen.  


Deen priznaje i da je nakon dugo vremena imao savršen odmor i da je potpuno spreman za nove izazove.


- Ovo ljeto na Jadranu nisam proveo sam. Znam da mnoge zanima o kome je riječ. Ljeto mi je uljepšala jedna Čehinja, koja me je naprosto oduševila. Nije nimalo zahtjevna i ćuti. Riječ je o mojoj Škodi Fabiji čije sam zaštitno lice u BiH. Naime, u maju sam potpisao ugovor sa „Bunjo Group“ i dobio sam ovaj automobil na korištenje. Nadam se da su direktor Adis Bunjo i ostali čelnici zadovoljni i da ćemo nastaviti saradnju, kaže pjevač.

 

deen-skoda-fabia

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI