osumnjičeni privedeni u istražni sud

Strava u Zadru: Dvojica članova posade silovala Slovenku na izletničkom brodu?!

Hronika 24.07.16, 11:49h

Strava u Zadru: Dvojica članova posade silovala Slovenku na izletničkom brodu?!
Obojica su uhapšeni i privedeni te su u subotu ujutro ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu koje je sucu istrage za obojicu predložilio istražni zatvor. Sinoć su privedeni sucu istrage Hrvoju Viskoviću koji ih je ispitao

 

Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu za silovanje protiv 51-godišnjeg M.C. i 44-godišnjeg K.Š. iz okolice Zadra, članova posade izletničkog broda koje su sumnjiči da su na izletničkom brodu privezanom u zadarskoj luci nedaleko gradskog mosta početkom tjedna silovali 34-godišnju Slovenku. 

 

Obojica su uhapšeni i privedeni te su u subotu ujutro ispitina u Županijskom državnom odvjetništvu koje je sucu istrage za obojicu predložilio istražni zatvor. Sinoć su privedeni sucu istrage Hrvoju Viskoviću koji ih je ispitao.

 

34-godišnja Slovenka silovanje je prijavila dan nakon događaja i to na povratku kući u Primorsko-goranskoj policijskoj upravi tvrdeći da su je u Zadru silovala dvojica članova posade izletničkog broda koje je upoznala nekoliko dana ranije. 

 

Osumnjičeni se brane da je 34-godišnjakinja dragovoljno pristala na spolni odnos s njima nakon što su je pozvali na njihov brod.

 

(slobodnadalmacija.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

BLIN
KOMENTARI