FOTO/ LUDILO U TUZLI

Ako niste bili na Brodolom Live stageu, pogledajte šta je publici uradila Dubioza Kolektiv

Showbizz 23.07.16, 19:38h

Ako niste bili na Brodolom Live stageu, pogledajte šta je publici uradila Dubioza Kolektiv
Izlazak na scenu pratile su ovacije i gromoglasan aplauz koji se širio masom. Hitovi su se izmjenjivali, a masa je odjekivala, pjevajuči iz sve snage

 

Festivalsko izdanje Brodoloma počelo je sinoć, koncertima bendova Rock School Blues Band i Dubioza Kolektiv, na Live stageu.


Premijerni nastup pred tuzlanskom publikom imao je sastav mladih muzičara iz Mostara, koji su odličnim izborom i savršenom izvedbom, nekih od najbolji rock i blues hitova, oduševili mnogobrojnu publiku, koja ih je pozvala na bis, te sa scene ispratila aplauzom.


Nešto iza 23:30 počeo je nastup grupe Dubioza Kolektiv, koja je istog momenta zapalila okupljenu masu.


Izlazak na scenu pratile su ovacije i gromoglasan aplauz koji se širio masom. Hitovi su se izmjenjivali, a masa je odjekivala, pjevajuči iz sve snage.


Nakon nekoliko godina pauze, publika se istinski zaželjela energične svirke najpopularnijeg benda u regionu. O tome koliko je Dubioza slušana i popularna svjedoči vrhunac večeri, kada su na scenu pozvali najmlađe posjetioce, koji su došli u pratnji svojih roditelja, da im se pridruže na sceni i skupa otpjevaju hit ”Kažu”.


Komentari posjetilaca, koji su se mogli čuti poslije nastupa su da atmosfera na jednom koncertu, u Tuzli, dugo vremena nije bila bolja.


Večeras je na programu elektronska muzika, kada se očekuje maksimalan broj posjetilaca u bijelom. James Zabiela, Joeski, Goran Emkić i After Afair, čine formulu koja garantuje plesnu atmosferu do ranih jutarnjih sati.


Nabavite svoje ulaznice na vrijeme, na ovlašetnim prodajnim mjestima, kako bi ste izbjegli gužvu na ulazu.


A kako je bilo na sinoćnjem koncertu, pogledajte u fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI