FOTO/ U ČETRDESET I NEKOJ K'O AVION

Romana Panić zgodnim tijelom zaludjela kršne Crnogorce: Pjevačica se razgolitila na bazenu

Zabava 22.07.16, 13:41h

Romana Panić zgodnim tijelom zaludjela kršne Crnogorce: Pjevačica se razgolitila na bazenu
Svjesna da i u četrdeset i nekoj godini izgleda kao avion, pjevačica se bez ustezanja razgolitila pred kupačima, koje su činili uglavnom kršni mlađani Crnogorci

 

Romana Panić što se razgolitila kraj bazena u stilu „carpe diem”! Dok čeka nastupe u raznim lokalima, pjevačica iz Banjaluke spas od visokih temperatura pronalazi na bazenu u okviru hotela „Mogren”, u kojem je odsjela.


Svjesna da i u četrdeset i nekoj godini izgleda kao avion, pjevačica se bez ustezanja razgolitila pred kupačima, koje su činili uglavnom kršni mlađani Crnogorci.


Da se ne lažemo, iako je Romana od nekih starija i duplo, zavodljivi pogledi i komplimenti u prolazu prijaju ovoj atraktivnoj pjevačici, što je govorio i njen osmijeh, koji nije skidala sa lica, iako se na bazenu sunčala i brčkala solo.

 

romana-panic-na-bazenu1


Panićeva je prvo riješila da pocrni, pa se intenzivno sunčala na ležaljci gotovo čitav sat. Da bi što prije nabacila boju, pjevačica se mazala uljem za sučanje po cijelom tijelu, a ovaj prizor momcima u njenoj blizini bio je više nego inspirativan. Kada je pjevačica riješila da se rashladi, prišla je bazenu, a tada je momcima tek zastao dah.


Dok je brčkala nožice u vodi, isturila je grudi da ih što bolje osunča, a ova scena raspametila je mladu momčad. Uzgred, pjevačicini bujni silikoni kao da su još više narasli od crnogorske klime, pa je bilo teško gledati je u oči.

 

romana-panic-na-bazenu2


Kada je ulazila u vodu niz stepenice morala je malo da se sagne, a njena čvrsta i obla guza bila je prostreljena pogledima kupača.

 

(Expresmag/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI