apsolutni hit među ženama

Zbogom skupi preparati: Ova domaća krema briše i zateže bore bez po muke

ŽENA iN 19.07.16, 14:09h

Zbogom skupi preparati: Ova domaća krema briše i zateže bore bez po muke
U posljednje vrijeme je jedna domaća i sasvim prirodna krema uspjela da pruži fantastične rezultate, kao što su hidratacija, smanjivanje bora i usporavanje starenja kože

 

Domaća krema za lice se bazira na prirodnim sastojcima, zbog čega je pogodna za sve tipove kože. Osim što smanjuje bore, ona umiruje, hidrira i učvršćuje njen tonus i strukturu.


Kako starimo, koža prirodno gubi svoju elastičnost zbog čega se pojavljuju fine linije bora koje ponekad i najskuplja kozmetika ne može u potpunosti da ukloni, piše Elle.rs. 

 

Ipak, u posljednje vrijeme je jedna domaća i sasvim prirodna krema uspjela da pruži fantastične rezultate, kao što su hidratacija, smanjivanje bora i usporavanje starenja kože. 

 

Krema se priprema kod kuće, a ono što moramo da naglasimo je da su njeni sastojci potpuni prirodni i bezbjedni, tako da je pogodna za sve tipove kože. Rezultati su vidljivi već poslije 7 dana, zbog čega su dame širom svijeta oduševljene ovim melemom. 

 

Sastojci: 1 kašika bademovog ili maslinovog ulja, 1 žumance, 1 kašičica meda i 2 kašičice vazelina. 

 

Priprema: Istopite vazelin pomoću vodene pare. Nakon nekoliko minuta, postepeno dodajte ostale sastojke, i sve vrijeme miješajte dok se ne stvori homogena masa. Dobijenu smjesu sipajte u kutiju od neke stare kreme. 

 

Upotreba: Domaću kremu mažite na kožu laganim, masirajućim pokretima. Nakon 30 minuta ukloniti kremu vlažnom maramicom. 

 

Čuvajte kremu u frižideru.

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI