'folovi i fazoni'

Tipično muško ponašanje - šta se skriva iza bezobraznog frajera?

Lifestyle 01.07.16, 19:20h

Tipično muško ponašanje - šta se skriva iza bezobraznog frajera?
Rade jedno, misle drugo, a upravo smo zbog toga odlučili skupiti nekoliko vrsta tipičnog muškog ponašanja i otkriti što se zapravo skriva iza njega- piše Index

 

Rade jedno, misle drugo, a upravo smo zbog toga odlučili skupiti nekoliko vrsta tipičnog muškog ponašanja i otkriti što se zapravo skriva iza njega.
   

MUŠKARCI su jednostavna bića, tako svi govore, ali što ih više upoznajemo, to se manje slažemo s tom izjavom. Rade jedno, misle drugo, a upravo smo zbog toga odlučili skupiti nekoliko vrsta tipičnog muškog ponašanja i otkriti što se zapravo skriva iza njega.

 

Bezobrazni frajer

 

Što radi: U komunikaciji sa ženama je jako bezobrazan, bahat i ponaša se kao da su žene manje vrijedne. Vrijeđanje žena mu nije strano, čak ni kada se tek upoznaju, a njegova uvijek mora biti zadnja. Ako žena slučajno reagira i odgovori istom mjerom, naziva ju bahatom i nepristupačnom.

 

Što to zapravo znači: Ovo je tipični primjer frajera koji se boji žena. Njegove uvrede ne treba ozbiljno shvatiti jer je to jedini način na koji zna komunicirati. Iako je vjerojatno sasvim ozbiljan dok priča sa ženama, trese se sa svakom rečenicom koju izgovara.

 

Frajer koji dobacuje

 

Što radi: Uvijek je u društvu još minimalno dvojice frajera, a kad vidi curu koja prolazi, počinje dobacivati razno razne stvari… od seksističkih primjedbi, do uvreda, a koji put čak ni nema riječi pa samo fućka.

 

Što to zapravo znači: Iako su ovakvi frajeri iritantni, moraš znati jednu stvar - taj jedan koji viče i dobacuje to ne radi zbog tebe, nego da impresionira frendove. Da je sam, vjerojatno bi se upiškio od straha prije nego što bi se usudio prići.

 

Frajer koji te zavlači

 

Što radi: Šalje poruke samo kad njemu odgovara, a tvoje ignorira. Želi te vidjeti dovoljno često da ne odustaneš od njega, ali i dovoljno rijetko da nemaš pravo prigovarati jer niste u vezi. Voli kad ga čekaš, ali ne pada mu na pamet čekati tebe.

 

Što to zapravo znači: Ovakav frajer je klasični primjer tipa koji nije ozbiljno shvaćen u svijetu u kojem živi, pa se iživljava na tebi. Uživa znajući da ga čekaš i da treperiš nad mobitelom, ali želi i da znaš da ti može oduzeti užitak kad god poželi. Vjerojatno se boji vlastite mame a šef ga maltretira do te mjere da se mora ispuhati i uspostaviti moć nad nekim.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 

 

BLIN
KOMENTARI