imaju oko za detalje

Kada se uljepšavate, činite to kako treba: Ove greške baš svaki muškarac primijeti na ženi

ŽENA iN 29.06.16, 16:55h

Kada se uljepšavate, činite to kako treba: Ove greške baš svaki muškarac primijeti na ženi
Evo kojih je to osam beauty grešaka koje ne promaknu ni jednom muškarcu


Mislite da muškarci nemaju oko za detalje? Možda nisu tako detaljni kao žene, ali itekako znaju primijetiti sitnice, pa tako i greškice koje žene čine kod uljepšavanja. Evo kojih je to osam beauty grešaka koje ne promaknu ni jednom muškarcu


1.    Previše parfema


Parfem bi trebao privući muškarca, a ne ga odbiti, a upravo potonje dogodit će se ako je oko vas 'oblak' parfema. Tri, četiri šprica parfema bit će dovoljna. Za najbolji učinak našpricajte parfem iza oba uha i na zglob. 

 

2.    Krivo nanesen puder


Puder boje koja ne odgovara tenu, previše pudera i puder koji nije dobro razmazan greške su koje će muškarac itekako primijetiti na licu žene. Kako biste to izbjegli potražite savjet prodavačice kad kupujete puder i uvijek ga dobro razmažite kad se šminkate.
 

3.    Sjenilo za oči koje se previše svjetluca


Jako svjetlucava sjenila primjerena su za mlade djevojke, ali u određenim godinama primjerenija su mat sjenila jer svjetlucava ističu i najsitniju boru na kapcima što ne izgleda lijepo. 

 

4.    Grudice od maskare na trepavicama


Muškarcima su duge trepavice seksi, ali trepavice s grudicama od maskare nikako im nisu privlačne. Kao ni razmazana maskara ispod očiju. Maskaru koristite umjereno te potražite onu koja vam se tijekom dana neće razmazati, možda vodootpornu.


5.    Neuredna depilacija


Muškarci vole glatke ženske noge i obrijane pazuhe i suvišne dlačice mogu ih u trenu 'ohladiti'. Ovo je jedna od najčešćih grešaka koje muškarci primijete čak i na prvom spoju. 

 

6.    Suha koža


Suha koža jednaki je anti afrodizijak kao i 'pikave' noge – muškima nije ugodna na dodir. Neka vam hidratizacija kože postane svakodnevna beauty rutina, bez obzira imate li partnera ili ne jer ne radite to samo zbog muškaraca. Hidratizirana koža ključ je mladolikog izgleda. Imate li jako suhu kožu mažite je kokosovim ili maslinovim uljem.

 

7.    Loša higijena zuba


Loš zadah i žuti zubi i ne daju baš muškarcu motiv da poljubi ženu. Kao ni ostaci hrane na zubima. Osnovna higijena zuba podrazumijeva četkanje dvaput dnevno i čišćenje koncem. Pušite li i pijete puno kave uvijek sa sobom nosite bombone za osvježavanje daha.

 

8.    Ljepljivo sjajilo za usnice


Ženama je jako odbojno vidjeti mušku bradu u kojoj su 'zapele' mrvice od hrane, a muški se pak groze pogleda na ženske usnice namazane ljepljivim sjajilo na kojem su vidljive mrvice nečega. Ni jednog muškarca ne privlači pomisao da poljubi usnice namazane nečim što ih podsjeća na svjetlucavo ljepilo. Izaberite prozirno sjajilo prirodne boje koje ujedno vlaži usne.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI