Video / Udario 'Srbin' na Srbina

Pogledajte snimak napada na Peđu Kojovića: Bahati Rasim Smajić izgubio strpljenje

Front 28.06.16, 13:17h

Pogledajte snimak napada na Peđu Kojovića: Bahati Rasim Smajić izgubio strpljenje
Podsjećamo, Rasim Smajić je javnosti postao poznat nakon što se s kolegama Harisom Plehom i Nerminom Bjelakom izjasnio kao Srbin na listama za izbor u Skupštinu Kantona Sarajevo, te su bili poznati kao BOSS-ovi i Seferovi 'Srbi'

 

Danas je u Skupštini Kantona Sarajevo došlo do incidenta kada je zastupnik BOSS-a Rasim Smajić fizički napao Predraga Kojovića iz Naše stranke.

 

Napadu je prethodilo pitanje zastupnice Sabine Ćudić, koja je na sjednici govorila o tome da zastupnik Smajić nepravilno parkira svoj automobil u ulici Nedima Filipovića na Čengić Vili, zbog čega su se, kako je navela, desile dvije saobraćajne nesreće.

 

Nakon toga je Smajić počeo psovati Ćudić, na šta je reagovao Kojović.U tom trenutku je Smajić, koji je sjedio iza Kojovića, uhvatio ga za rame i gurnuo na pod. Nakon toga je sjednica prekinuta.

 

Podsjećamo, Rasim Smajić je javnosti postao poznat nakon što se s kolegama Harisom Plehom i Nerminom Bjelakom izjasnio kao Srbin na listama za izbor u Skupštinu Kantona Sarajevo, te su bili poznati kao BOSS-ovi i Seferovi „Srbi“.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI