foto/ kratki trenuci predaha

S kime se druži Branka Sovrlić u svojoj vili na Ilidži? Kupam se u bazenu...

Showbizz 28.06.16, 11:17h

S kime se druži Branka Sovrlić u svojoj vili na Ilidži? Kupam se u bazenu...
- Za mene ništa nije tabu, osim nekih bezveznih, nebitnih priča. Ja vrlo rado govorim o svemu jer nemam oraha u džepu- kaže Branka Sovrlić za Express

 

Za Branku Sovrlić kažu da je žena "bez dlake na jeziku". Nema predrasuda pa tako vrlo rado razgovara o svemu. Ništa joj nije strano, za nju, tvrdi ona, ne postoji tabu tema.

 

- Za mene ništa nije tabu, osim nekih bezveznih, nebitnih priča. Ja vrlo rado govorim o svemu jer nemam oraha u džepu. Samo oni koji se "bore" s tim ne žele da pričaju na svaku temu. Nikada nisam imala problem s novinarima, uvijek sam rado odgovarala na sva pitanja, pa i na ona pomalo škakljiva. Sve je to ljudski i treba naći vremena za razgovor jer možda time, ako otvoreno nešto zboriš, možeš uticati da se stvari bolje odvijaju - kaže Branka za Express.     

 

Inače, Branka je jedna od najtraženijih pjevačica kada su TV snimanja u pitanju pa nas tako ne iznenađuje podatak da za jedan dan zna snimiti čak tri emisije. Kao u najbolja vremena.

 

- Svakog želim da ispoštujem, jer čim oni mene zovu znači da me publika još uvijek traži - iskreno će lijepa i nadasve atraktivna pjevačica.      

 

"Družim" se s cvijećem

 

A da li ima vremena za privatnost od silnih snimanja, kaže da ima.

 

- Imam vremena i za kratki odmor. Volim biti u svojoj vili na Ilidži gdje se kupam u bazenu. "Družim" se sa svojim cvijećem, uz koje uživam i koje me odmara - kaže Branka.

 

Ovako Branka izgleda u šestoj deceniji života.

 

branka-sovrlic2

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI