Vratite ih u najbližu robnu kuću

IKEA iz prodaje povlači još dva proizvoda

Hronika 27.06.16, 15:40h

IKEA iz prodaje povlači još dva proizvoda
Također, Ikea upućuje ispriku kupcima zbog mogućih neugodnosti te navodi da za dodatne informacije kupci mogu kontaktirati Službu za kupce

 

Ikea je iz prodaje povukla dvije tamne čokolade: Choklad Moerk 60 posto i Choklad Moerk 70 posto jer na njima nije dovoljno istaknuto da sadrže mlijeko i lješnjake, priopćeno je u ponedjeljak iz te tvrtke. 

 

"Sigurnost je najviši prioritet za tvrtku Ikea i zato su iz prodaje povučeni navedeni proizvodi sa svim oznakama o datumu roka trajanja. Oba proizvoda sigurna su za sve koji nisu alergični na konzumaciju mlijeka i lješnjaka", navode iz Ikee u priopćenju. 

 

Kod osoba alergičnih na mlijeko ili lješnjake moguća je alergijska reakcija nakon konzumacije proizvoda. 

 

"Kupci koji su alergični na mlijeko ili lješnjake, i svi oni koji su iz bilo kojeg razloga zabrinuti za sigurnost proizvoda zahvaćenih povlačenjem, mogu ih vratiti u najbližu robnu kuću Ikea uz puni povrat novaca", stoji u priopćenju.

 

Također, Ikea upućuje ispriku kupcima zbog mogućih neugodnosti te navodi da za dodatne informacije kupci mogu kontaktirati Službu za kupce na broj telefona: 01/445-5444.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI