video/ večeras u 20:10 na ctv-u

Ne propustite specijalno izdanje TV magazina 'Najbolje od najboljeg: DEPO Trailer'

Mediji 23.06.16, 12:12h

Ne propustite specijalno izdanje TV magazina 'Najbolje od najboljeg: DEPO Trailer'
Za naše gledaoce izdvojili smo intervju sa mladom i talentovanom bh. pjevačicom Ammarom Mistrić. U intervjuu saznajte kako je zadovoljna reakcijama publike na njena nova dva singla "Vrata snova" i "U srce", kako se priprema za nastupe, šta misli o muzičkoj sceni u Bosni i Hercegovini, te gdje i kako pronalazi inspiraciju za svoju muziku

 

Večeras u 20:10 sati gledaoci CTV-a BIH moći će pogledati specijalno izdanje TV magazina za novi ritam života pod nazivom "Najbolje od najboljeg: DEPO Trailer". U posljednjem izdanju ove sezone, za vas smo pripremili kompilaciju najuspješnijih i najgledanijih priloga iz našeg magazina.


Za naše gledaoce izdvojili smo intervju sa mladom i talentovanom bh. pjevačicom Ammarom Mistrić. U intervjuu saznajte kako je zadovoljna reakcijama publike na njena nova dva singla "Vrata snova" i "U srce", kako se priprema za nastupe, šta misli o muzičkoj sceni u Bosni i Hercegovini, te gdje i kako pronalazi inspiraciju za svoju muziku.


Tu je i ekskluzivna reportaža o dobro poznatom Džajića buku, najzahtjevnijem i najzabavnijem buku na rijeci Neretvi.


Nalazi se u blizini Konjica, a vlasnici objekta rado organizuju ugostiteljske usluge, rafting, obilazak Titovog bunkera, ribolov, razne lovačke izlete, splavarenje na Nerevi i planinarenje do samih vrhova planine Prenj. Ne propustite reportažu o jednom od omiljenih skupljališta ljubitelja raftinga, zbog koje se možda ovo ljeto odvažite na rafting vikend.
 

Emitirat ćemo i fragmente nove predstave poznatog bh.glumca Harisa Burine, pod nazivom "Tako je govorio Lepi", koji su premijerno emitirani upravo u DEPO Traileru. 


Donosimo vam i intervju sa frontmenom popularnog sarajevskog benda "Činčila", Zlatanom Zlajom Hadžifejzovićem. Zajedno sa Zlatanom, u našem magazinu gostovao je i Midhat Ibrahim Memija, režiser njihovog novog spota za pjesmu "Vamaee".


U večerašnjem izdaju DEPO Trailera pogledajte intervju sa Jusufom Hadžifejzovićem, jednim od najvećih savremenih umjetnika u Bosni i Hercegovini. Sa Jusufom smo razgovarali o performansu "Transformer u prodavnici praznina", koji je nedavno održan u okviru maifestacije "Noć muzeja 2016.", a dotakli smo se i kultne sarajevske galerije "Čarlama". 


Ugostili smo akademskog slikara Ismara Mujezinovića. Pored slikarstva, Ismar je autor brojnih muzičkih video spotova, filmova, scenografije i dizajna kostima za strane filmove. Bavi se i fotografijom, grafikom i grafičkim dizajnom, te književnošću. U intervjuu otkriva način na koji pristupa filmu, slikarstvu, a također pominje svoj angažman u filmu "Bitka na Neretvi". 


Emitirat ćemo i zanimljivu priču u obilježavanju 400 godina od smrti velikog britanskog pisca i dramatičara Williama Shakespearea. Proslava obilježavanja održana je u Sarajevu, a rađena je u organizaciji sarajevskog Shakespeare Drama Cluba. Za naš magazin o ovoj ceremoniji govore prof. dr. Shahab Yar Khan te mlade glumice Fatima Ejubović i Nađa Vujović.


 
Izdvajamo i intervju sa Kristinom Barbarić, mladom umjetnicom koja predstavlja svoj dugometražni film "Preko mosta ljubavi". Riječ je o dvoje mladih koji se, u podijeljenom Mostaru, bore za svoju ljubav. Film "Preko mosta ljubavi" dobio je pozitivne kritike, a Kristina nam otkriva kako je proteklo snimanje. 


 
Novo izdanje "Najbolje od najboljeg: DEPO Trailer" gledajte večeras u 20:10 sati na kanalu Cinema TV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovog TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i u rubrici DEPO TV unutar istoimenog portala. Emisiju vodi Aida Begović, a montažer je Fadil Komarica

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI