FOTO/ LJEPOTICE S VRBASA

Zgodne Banjalučanke blistaju na suncu: I zbog dama srednjih godina muškarcima klecaju koljena...

Zabava 29.05.16, 10:32h

Zgodne Banjalučanke blistaju na suncu: I zbog dama srednjih godina muškarcima klecaju koljena...
Visoke temperature donijele su i nešto slobodnije odjevne kombinacije pa su banjalučke dame stasom dodatno podigle temperaturu pripadnicima suprotnog pola

 

 

Da je krajiška ljepotica Banjaluka nadaleko poznata po ljepim ženama potvrđuju i fotografije koje je u petak uslikao fotoreporter "Nezavisnih" u centru grada.

 


Visoke temperature donijele su i nešto slobodnije odjevne kombinacije pa su banjalučke dame stasom još i dodatno podigle temperaturu pripadnicima suprotnog pola.


Pregledom galerije fotografija vidjećete da se radi pretežno o mlađim djevojkama, ali novinaru i fotoreporteru Nezavisnih pogled su svako malo privlačile i dame srednjih godina koje su,, kako smo primjetili što izgledom što modernim odjevnim kombinacijama i više nego privlačne i poželjne.

 

zgodne-banjalucanke-1jpg


Ono što nas je sigurno i ponajviše oduševilo je prirodna i neplastična ljepota svih djevojaka u gradu, koje čak i bez šminke mame uzdahe.


Iako je ljepota subjektivna kategorija i u oku posmatrača na kraju sa sigurnošću možemo reći da se "ružne" Banjalučanke mogu nabrojati na prste jedne ruke.


Pogledajte FOTOGALERIJU i zaključite sami da li je tako...

 

(Nezavisne/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI