VIDEO/ POGLEDAJTE KAKO JE BILO

Krkljanac u Zetri: Sarajlije ponovo nahrlile na koncert 'Miligrama', a kad je na scenu izašao Enis Bešlagić...

Showbizz 28.05.16, 10:50h

Krkljanac u Zetri: Sarajlije ponovo nahrlile na koncert 'Miligrama', a kad je na scenu izašao Enis Bešlagić...
Veza između Miligrama i Sarajeva i ovoga puta pokazala se nerasikidivom, a energija, ljubav i emocija, koju su sinoć poklonili jedno drugom bila je nestvarna i beskrajna, piše Hayat.ba

 

Sinoć je u punoj Zetri održan koncert grupe Miligram. Koncert je otvoren animacijom i video porukom da je cijeli univezum napravljen od potpuno iste materije koja nas sve povezuje.


A to je LJUBAV. U tom stilu, bend Miligram je izašao na scenu i zapjevao pjesmu koja je i cijeli nosilac, odnosno glavna poruka koncerta Apsolutna ljubav.


Zatim su se redali hitovi Ela Ela, Kruška, Vrati mi se nesrećo, Lola, Samo luda, a posjetioci su svaku pjesmu nagradili ovacijama, aplauzima i horskim pjevanjem sa bendom Miligram.

 

Baš kao i prije tri godine, publika je bila u potpunom delirijumu i neprestano plesala. Ta veza između Miligrama i Sarajeva i ovoga puta pokazala se nerasikidivom, a energija, ljubav i emocija, koju su sinoć poklonili jedno drugom bila je nestvarna i beskrajna, piše Hayat.ba


Posjetioci Zetre posebnim ovacijama ispratili su dolazak Enisa Bešlagića, koji je u svom šaljivom stilu otpjevao veliki zajednički hit 'Sigurica'.

 

Pogledajte dio atmosfere sa sinoćnjeg koncerta...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI