VIDEO/ TEŠKO JE PODNIJETI ESTRADU

Ispovijest Jelene Rozge: Zdravlje mi je narušeno... Već 10 godina borim se sa podivljalom bolešću...

ŽENA iN 26.05.16, 22:06h

Ispovijest Jelene Rozge: Zdravlje mi je narušeno... Već 10 godina borim se sa podivljalom bolešću...
Već desetu godinu Jelena Rozga vodi najdugovječniju bitku u svom životu. Kad joj je prvi put štitnjača poludjela, nije ni znala šta ju je snašlo... Svoju borbu s ovom bolešću ispričala je za RTL


 

Radi posao koji voli, ima vjernu publiku i muškarca koji je obožava. Ipak, i Jelena Rozga, iako to za zvijezde često zaboravljamo, suočava se s istim problemima kao i druge žene.


"Ja imam problema sa štitnjačom već deset godina zato što sam prevelik emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što ja sam", kaže Jelena.


Da ipak uspješno pliva u moru estradnih ribica i morskih pasa, pokazuje to što je na sceni gotovo 20 godina i što je jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica. A to ima svoju cijenu.


"Da, zbog toga je i moja štitnjača, moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama, ali dobro. Još sam ispod 100, dobro je", kaže Rozga u ispovijesti za RTL.


Jučer je obilježen svjetski dan bolesti štitnjače, a svojom je pričom i sama Jelena željela ukazati na taj, sve učestaliji, zdravstveni problem. Možda bi neke njezine kolegice o tome šutjele, ali ne i ona.


"Ja nikad ne volim glumiti. Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe. Nekako uvijek istina izađe na vidjelo", kaže Rozga.


A na pitanje je li joj se to ikada obilo o glavu, kaže da itekako je.


"Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu, nepravdu i ljudsku zloću. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja", kaže Rozga.


Kad nema obaveza, najradije vrijeme provodi s dečkom Stjepanom Hauserom i prijateljima.


"Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pjesmom i novi stres, svaka pjesma je lutrija. Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše sve skupa izdržim", kaže Jelena Rozga.


A kompletnu priču možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI