video/ NIz atraktivnih priloga

Večeras ne propustite DEPO Trailer: 'JA BiH', novi spot Zabranjenog pušenja, predstava Haris Burine i još mnogo...

Mediji 26.05.16, 14:10h

Večeras ne propustite DEPO Trailer: 'JA BiH', novi spot Zabranjenog pušenja, predstava Haris Burine i još mnogo...
U večerašnjem izdanju ne propustite novi trailer za film "Trainspooting 2" . Premijerno za naše gledaoce donosimo dio nove predstave pod nazivom „Tako je govorio Lepi“ poznatog bh glumca Harisa Burine


U novom izdanju TV magazina za novi ritam života „DEPO Trailer“,  koji se emitira svakog četvrtka u 20.10 sati na prvom bosanskohercegovačkom filmsko-zabavnom televizijskom kanalu Cinema TV BIH, donosimo vam niz atraktivnih priloga.

 

U večerašnjem izdanju ne propustite novi trailer za film "Trainspooting 2" . Premijerno za naše gledaoce donosimo dio nove predstave pod nazivom „Tako je govorio Lepi“ poznatog bh. glumca Harisa Burine.


Tu je i ekskluzivna reportaža o novom spotu Zabranjenog pušenja. Pogledajte kako je proteklo snimanje novog spota za pjesmu "Klasa optimist", za koju frontmen ovog popularnog benda, Sejo Sexon, kaže kako je jedina vesela pjesma koju su snimili u posljednjih deset godina. U spotu se pojavljuje nekadašnji bubnjar Zabranjenog pušenja Zenit Đozić, glumac Haris Burina, Sejo Sexon, te atraktivne bh manekenke. 


 
U Sarajevu se trenutno održava festival "JA BIH", koji slavi dane Zagreba u Sarajevu. Povodom ove kulturne manifestacije ugostili smo predsjednika Udruge za promicanje kulture i umjetnosti, Ismeta Efendića.

 

zabranjeno-pusenje

 

Razgovarali smo i sa Jusufom Hadžifejzovićem, jednim od najvećih savremenih umjetnika u BIH. Jusuf će za naše gledaoce reći nešto više o novom performansu "Transformer", koji je održan u okviru manifestacije "Noć muzeja 2016", te u kulturnoj galeriji "Čarlama". 

 


Tv magazin za novi ritam života novinarski oblikuju Merima Hodžić i Aida Begović, snimatelj je Nikola Blagojević, a montažer Fadil Komarica.


 
CTV BiH možete gledati na kablovskim i IPTV platformama Telemacha, Moja TV, Super Tv, kao i  drugim digitalnim platformama u BiH i svijetu. Partner projekta je DEPO, te priloge iz ovoga TV magazina, nakon televizijskog emitiranja, možete gledati i na DEPO TV unutar istoimenog portala.

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

BLIN
KOMENTARI