DANKINJE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

K'o od majke rođene: Rukometašice zapalile internet seksi fotkom kakvu niste dosad vidjeli

Zabava 24.05.16, 20:41h

K'o od majke rođene: Rukometašice zapalile internet seksi fotkom kakvu niste dosad vidjeli
Jedna od njih se prije tuširanja dosjetila kako bi proslavu mogle uveličati originalnom fotografijom - skinule su se potpuno gole, jedna drugoj pokrile intimne dijelove tijela, a pehar ovoga puta nisu podignule visoko kako to već ide u slavlju, već su ga lukavo i strateški postavile u - sredinu fotke

 

Rukometašice danskog Team Tvis Holstebroa postale su ovoga vikenda apsolutni hit društvenih mreža. Ove vrhunske i domišljate sportašice prvo su osvojile EHF kup, a proslavu su odlučile začiniti fotkom koja je oduševila navijače i ekspresno obišla svijet.

 

Nakon što su u dvije utakmice dvaput svladale rusku Ladu Togliati (30:25 i 31:27), te potpuno zasluženo podignule pehar uglednog rukometog kupa, 'kanta' im je u svlačionici prije tuširanja poslužila za dosad neviđenu proslavu titule.

 

Jedna od njih se prije tuširanja dosjetila kako bi proslavu mogle uveličati originalnom fotografijom - skinule su se potpuno gole, jedna drugoj pokrile intimne dijelove tijela, a pehar ovoga puta nisu podignule visoko kako to već ide u slavlju, već su ga lukavo i strateški postavile u - sredinu fotke.

 

Mnogi su pravo malo umjetničko djelo proglasili najoriginalnijom sportskom proslavom uopće, a je li tome tako, procijenite sami.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

BLIN
KOMENTARI