ISKRENO PRIZNANJE NAKON SRETNOG BRAKA

Imam 46 godina i više nemam želju za seksom... Rekla sam mužu da nađe ljubavnicu!

ŽENA iN 19.05.16, 23:01h

Imam 46 godina i više nemam želju za seksom... Rekla sam mužu da nađe ljubavnicu!
Nakon 11 godina braka i dvoje djece Saira Khan (46) je rekla svojem suprugu kako ona više nema želju za seksom i dopustila mu je da ima ljubavnica koliko želi

 


- Želim da bude sretan, rekla je Saira Khan (46), poslovna žena i TV voditeljica iz Velike Britanije nakon što je svojem suprugu Stevenu dala "zeleno svjetlo" da slobodno spava s drugim ženama jer ga ona više ne može zadovoljiti u krevetu.


Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god se trudila probuditi strast u sebi, to joj nije uspijevalo. Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje djece.


- Prije smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svojeg supruga jako volim, mazimo se i lijepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose, izgubila sam interes. Izgubila sam strast i počela sam tražiti izgovore zašto ne želim voditi ljubav dok napokon nisam shvatila kako to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebao naći drugu ženu s kojom će spavati - ispričala je Saira, a prenio Daily Mail.


Ona je o svojoj odluci iskreno progovoraila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i napisali kako je vrlo hrabra, a drugi ju osuđuju. Što je njezin suprug rekao na sve to, nije nam poznato.


Pogledajte njeno gostovanje na TV-u:


 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI