Dešava li se i vama?

Problemi s Facebookom: Korisnici 'blokirani', rješenja još nema

Tehno 18.05.16, 15:39h

Problemi s Facebookom: Korisnici 'blokirani', rješenja još nema
Јoš je veći problem jer situacija pogađa i veliki broj poslovnih stranica, a mnoge kompanije tvrde da zbog ovakvog propusta Facebooka može da dođe do poslovnih gubitaka i drugih problema

 

Stotine Facebook korisnika već satima imaju problema s objavljivanjem statusa, linkova i fotografija na svojim stranicama, što je izazvalo veliko negodovanje.

 

Јoš je veći problem jer situacija pogađa i veliki broj poslovnih stranica, a mnoge kompanije tvrde da zbog ovakvog propusta Facebooka može da dođe do poslovnih gubitaka i drugih problema.

 

"Postoji problem s objavom vašeg statusa. Molimo pokušajte ponovo za nekoliko minuta", glasi poruka, koja pojedinim korisnicima "iskače" kod svakog pokušaja objave statusa, zbog čega je FB stranica zatrpana ljutim komentarima, prenosi B92.

 

"Potpuno sam blokiran, a vodim nekoliko različitih stranica! Izgubio sam cio radni dan, a vi ništa niste riješili", "Molim vas, riješite to! Danas je trebalo da imamo akciju putem FB-a, ali sada ne možemo korisnicima da javimo zašto nas nema", "Već 6 dana ne mogu da podijelim ništa na svom zidu, a sada više ne mogu da objavitim ni status", samo su neki od nezadovoljnih komentara.

 

Facebook se za sada nije oglasio povodom žalbi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI