odličan party u centru 'la kultur'

Mucha Lucha Club Night: MC Sajsi 27. maja u Sarajevu

DEPO CLUBBING 17.05.16, 13:11h

Mucha Lucha Club Night: MC Sajsi 27. maja u Sarajevu
U petak 27. maja u Kulturnom centru La Kultur u Sarajevu nastupa odlična MC Sajsi

U petak 27.05.2016 godine u Kulturnom centru La Kultur u Sarajevu nastupit će svima poznata MC Sajsi uz domaću podršku koju će gošći pružiti DJ BKO i MR. Mehikano.


Sajsi MC je pseudonim za Ivanu Rašić, koja od 2011. surađuje i nastupa sa DJ BKO-om te neizostavnom Tijanom Rasić aka MC Schweca Rispek koja je od samih početaka itekako prisutna. Spot za pesmu “Anifa kucke” koji je zbog teksta izazvao burne reakcije na beogradskoj sceni izdali su 2012. godine, a nedugo zatim su uslijedili ništa manje provokativni spotovi za pjesme “Gledaj” i “Ti si moj”. 


Suradnja sa Rastkom Aksentijevićem se može čuti kroz tri singla : “Sa devojkom u shopping mall”, “Dobacuju na ulici” i “Nana me je naucila bonton”, a 2014. je izašao spot za singl Pokvarenica, sa istoimenog ep-ija, u izdanju Lampshade media. 


U istom periodu se ostvaruje suradnja i sa hrvatskom rap grupom Krankšvester sa kojom nam stiže I spot za pesmu “Liz Taylor”. Prošle godine izdali su spotove za “Nadrkano Hodanje”, “Papa” (u saradnji sa Riot 87), “Dosla sam da dam” (u saradnji sa Beatshakers), “Ajlajner” ( u saradnji sa Minival),“BOT”. 

 

Kulturni centar La Kultur se nalazi u ulici Kotromanića 48, Valterov krug (bivsi krug Valtera Perića) u Sarajevu. Vrata kluba se otvaraju od 21 sat, a ulaz košta 10 KM. Party traje do 4 ujutro, istakao je organizator.

 

 

(DEPO PORTAL/em)

 

 

BLIN
KOMENTARI