FOTO/ Bura se stišala

Nigdje nikog na druženju za bh.Eurosong tim: Pogledajte kako su Deen i Dalal dočekani u Sarajevu

Showbizz 16.05.16, 21:30h

Nigdje nikog na druženju za bh.Eurosong tim: Pogledajte kako su Deen i Dalal dočekani u Sarajevu
Radio televizija Bosne i Hercegovine danas je za bh. tim organizirala press druženje u sarajevskom restoranu Brasil, no kako vidimo u fotogaleriji, za ovo druženje nije bilo nekog interesa medija, a ni gostiju

 

I nakon što je bh. Eurosong tim ispao u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, zanimanje javnosti za ovogodišnje predstavnike je bilo veliko, no ruku na srce, najviše zbog incidenta na Vlašiću netom prije odlaska u Stockholm, ali i izjava kako se predstavnici BiH navodno sami financiraju u Švedsko,j što je nekoliko dana bila glavna showbizz vijest u BiH. No ipak, kako je takmičenje završilo, cijela bura se stišala, a u kolikoj mjeri, možemo vidjeti i na fotografijama.

 

Radio televizija Bosne i Hercegovine danas je za bh. time organizirala press druženje u sarajevskom restoranu Brasil, no kako vidimo u fotogaleriji, za ovo druženje nije bilo nekog interesa medija, a ni gostiju.

 

Podsjećamo, predstavnica Ukrajine Jamala pobjednica je ovogodišnjeg Eurosonga održanog u Stockholmu. Nakon zbrajanja glasova publike i nacionalnih žirija, ukrajinska predstavnica je s pjesmom "1944." sakupila ukupno 534 boda. Drugo mjesto osvojila je Australija, dok je Rusija završila na trećoj poziciji. U finalu Eurosonga nastupili su predstavnici 26 zemalja. Procjenjuje se da je 61. Eurosong pratilo oko 200 miliona televizijskih gledatelja, uključujući one u Americi i Kini.

 

Sljedeće godine će se natjecanje za najbolju pjesmu Europe održati u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

BLIN
KOMENTARI