video/ kako vam se sviđa?

Pogledajte haljinu u kojoj će Dalal zasijati na ovogodišnjem Eurosongu!

Showbizz 06.05.16, 21:42h

Pogledajte haljinu u kojoj će Dalal zasijati na ovogodišnjem Eurosongu!
Tema bh. nastupa na Globe Arena sceni bit će sirijske i druge izbjeglice i razdovojenost bodljikavim žicama u Evropi, te potreba, ne za tolerancijom nego za ljubavlju, koja treba da pobijedi strahove

 

Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Jasmin Fazlić Jala i Ana Rucner, naprosto su briljirali na sceni i oduševili prisutne novinare i članove ostalih delegacija.

 

Haris Pašović, koji režira nastup bh. delegacije na Eurosongu, otkrio je javnosti detalje u vezi s nastupom naših predstavnika.

 

Tema bh. nastupa na Globe Arena sceni bit će sirijske i druge izbjeglice i razdovojenost bodljikavim žicama u Evropi, te potreba, ne za tolerancijom nego za ljubavlju, koja treba da pobijedi strahove.

 

Naš nastup ukazuje da ispod izbjegličkog ćebeta postoji blago ljudskog talenta i ljepote – stvarni ljudi s bogatstvom njihovih pojedinačnih života – navodi Pašović i dodaje kako istovremeno s temom ovogodišnjeg Eurosonga – “Budimo zajedno”, naša pjesma sa svojim performansom slavi raznolikost i kreativnost, te prevazilazi podjele, s ciljem da inspiriše ljubav.

 

Pogledajte u videu fotografije s probe.

 

 

(Hayat.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI