foto/ zgodni kubanski model

Kako vam se dopada mlađahni unuk Fidela Castra? O njemu bruji modni svijet...

Showbizz 06.05.16, 20:30h

Kako vam se dopada mlađahni unuk Fidela Castra? O njemu bruji modni svijet...
Iako se danima šuškalo o tome da će mladi kubanski model, devetnaestogodišnji Tony Castro, nositi neke od Lagerfeldovih kreacija inspiriranih 'kulturnim bogatstvom i otvaranjem Kube' na reviji upriličenoj na živopisnim ulicama Havane, to se ipak nije dogodilo

 

Spektakularna Chanelova revija, jedan od najkontroverznijih događanja upriličenih na Kubi u posljednje vrijeme, na otok je dovela stotine ljudi iz modnog svijeta. No osim modne kuće Chanel najspominjanije ime proteklih dana bilo je ono unuka Fidela Castra.


Iako se danima šuškalo o tome da će mladi kubanski model, devetnaestogodišnji Tony Castro, nositi neke od Lagerfeldovih kreacija inspiriranih 'kulturnim bogatstvom i otvaranjem Kube' na reviji upriličenoj na živopisnim ulicama Havane, to se ipak nije dogodilo.

 

No iako nije nosio Chanelovu reviju, mladi je Kubanac prvu međunarodnu modnu reviju na Kubi, prvu od revolucije 1959., promatrao iz prvih redova, s Kristen Stewart, Tildom Swinton, Vanessom Paradis i Gisele Bündchen. 

 

tony-castro-2

 

'Čast je za sve Kubance što se tako velik događaj odvija baš ovdje', izjavio je mladi Castro koji itekako uživa u povlasticama slavnog prezimena i obiteljskog bogatstva. Sa svojom obitelji odmore je provodio u mondenim europskim ljetovalištima, a iako je njegov djed najpoznatiji borac protiv kapitalizma, mlađahni Kubanac nije se libio podržati luksuznu modnu industriju kakva se za sada ne može ni kupiti u njegovoj domovini.


Šuška se da mu je Karl Lagerfeld ponudio i ugovor za Chanel iako mladi Castro za sada iza sebe ima tek kampanje snimljene za kubanske brendove.

 

No s obzirom na količinu medijske eksponiranosti koju mu je donijela Chanelova revija, za očekivati je da Kubanac poznatog prezimena uskoro dobije i angažman u kampanji nekog svjetskog modnog brenda koji bi si tako priskrbio itekakvu promociju.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI