'ako prođe, prođe'

Radnica kladionice 'prisvojila' 4.000 KM, a onda izmislila da je opljačkana!

Hronika 05.05.16, 11:23h

Radnica kladionice 'prisvojila' 4.000 KM, a onda izmislila da je opljačkana!
Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži žena- pišu Nezavisne

 

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv M.V, radnice sportske kladionice u Han Pijesku, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, a onda slagala da je opljačkana, potvrđeno je "Nezavisnim".

 

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava nakon što su policajci, tokom obilaska pozornog rejona u Željezničkoj ulici, juče oko ponoći  uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena, te da na podu nepomično leži  žena.  

 

"Tokom razgovora  ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac  koji  ju je  najvjerovatnije pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest", saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo. Ipak, na kraju su pripadnici CJB Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli do indicija i saznanja da radnica sportske kladionice lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.  

 

"Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću", rekli su za "Nezavisne" iz policije.

 

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen  odgovarajući izvještaj.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI