FOTO/ A KAKO SE VAMA DOPADA?

Vatrena ljepotica iz Čapljine 'glavna' na zagrebačkoj špici: Ništa golo, ali svi su je primijetili...

Lifestyle 01.05.16, 19:17h

Vatrena ljepotica iz Čapljine 'glavna' na zagrebačkoj špici: Ništa golo, ali svi su je primijetili...
Biti pokriven od glave do pete i prštati seksipilom pravo je umijeće s obzirom na to da živimo u vremenu ‘golih’ odjevnih komada koje viđamo na svakom koraku i koji malo ostavljaju mašti na volju. Kako plijeniti pažnju bez ogoljivanja pokazala je Pamela Ramljak na zagrebačkoj špici

 


Glazbenica Pamela Ramljak prošetala je s prijateljicom Sonjom Kovač zagrebačkim Cvjetnim trgom u zanimljivom street style izdanju koja jednostavno nije mogla promaknuti pažljivom oku našeg fotografa.


Sonja koju svaki tjedan gledamo na Novoj TV u popularnom sitcomu ‘Zauvijek susjedi’ bila je odjevena u slatku neutralnu kombinaciju u ‘boho chic’ stilu dok se Pamela u gradskoj gužvi isticala zahvaljujući odjevnim komadima u jarko crvenoj boji.


Trendi poderane traperice kombinirala je Patrizia Pepe tunikom, Pinko kožnatom jaknom i štiklama iz online butika Lola Shoetique. Tri komada u boji ljubavi i strasti pretvorila su ovu kombinaciju u pravo vatreno izdanje koje nije prošlo neprimijećeno. Sve je zaokružila Furla torbicom, trendi mini modelom koji je popularan ove sezone.

 

pamela-ramljak-spica

 

Više detalja pogledajte OVDJE.

 

(Zadovoljna.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI