Izgubio svaku nadu

Brad Pitt progovorio o braku s Angelinom Jolie: Previše je mršava, a od njene ljepote ostala je samo sjenka...

Showbizz 28.04.16, 19:37h

Brad Pitt progovorio o braku s Angelinom Jolie: Previše je mršava, a od njene ljepote ostala je samo sjenka...
Njegova priča oduševila je i dirnula mnoge ljude pravo u srce, a vjerovatno će i vas

 

Nakon šuškanja da se razvode zbog prevara i jedne i druge strane, šokantnih fotografije glumice koja je postala kostur, nagađanja da boluje od neizlječivih bolesti, vijesti o glumačkom paru Angelini Jolie i Bradu Pittu naprosto su utihnule. 

 

Međutim, sada su u javnost isplivale nove informacije - da se par ne razvodi, da je kriza prevaziđena, da se zauvijek sele iz poročnog Los Anđelesa i da su srećniji i vole se više nego ikad, prenosi Daily Mail. 

 

To potvrđuje i Bradova izjava o njegovoj supruzi, a naslućuje se i uzrok njene iznenadne pretjerane mršavosti. 

 

Njegova priča oduševila je i dirnula mnoge ljude pravo u srce, a vjerovatno će i vas:

 

"Moja žena se razboljela. Stalno je bila nervozna zbog problemna na poslu, u privatnom životu, sa djecom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boljeli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspada. Od njene ljepote ostala je samo sjenka. Imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu. 

 

A onda sam odlučio da nešto uradim. Na kraju krajeva, pored mene je bila najljepša žena svijeta. Bila je svjetski idol ljepote i srećan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje.

 

Počeo sam da je obasipam cvijećem, poljupcima, komplimentima. Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živio sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspjelo je. 

 

Procvjetala je. Voljela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio - Žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati - ljubav", rekao je Brad i rasplakao milione ljudi. 

 

(B92.net, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI