put pod noge

Aranžmani agencija rezervisani: Evo kuda bh. građani putuju za prvomajske praznike

Hronika 28.04.16, 14:01h

Aranžmani agencija rezervisani: Evo kuda bh. građani putuju za prvomajske praznike
Agencija Relax Tours je za prvomajske praznike u ponudi imala tri autobuske i tri avionske ture. Autobuske ture bile su za italijanski Gardaland, Milano i dvorce Bavarske. Avionske ture su bile za Istanbul, Moskvu i Dubai i uspješno su popunjene grupe

 

Mnogobrojni bh. građani iskoristit će promajske praznike da bi otputovali u neke od evropskih i svjetskih turističkih destinacija.


Aranžmani turističkih agencija su uglavnom popunjeni, javlja Fena. 

 

Turistička agencija Sol Azur & Buena Vista u ponudi za prvomajske praznike je imala autobuske aranžmane za Veneciju, Prag, Rim, Toskanu, Pariz, Milano, Beč, Istanbul, Bratislavu, Veronu, Minhen, kazala je komercijalistkinja u toj agenciji Maja Tuljković.

 

Dodala je da je ova agencija zadovoljna prodajom i već nekoliko dana nema mjesta na aranžmanima.

 

Agencija Relax Tours je za prvomajske praznike u ponudi imala tri autobuske i tri avionske ture. Autobuske ture bile su za italijanski Gardaland, Milano i dvorce Bavarske. Avionske ture su bile za Istanbul, Moskvu i Dubai i uspješno su popunjene grupe.

 

U ponudi te agencije za prvomajske praznike bio je i tradicionalno Jadran.

 

Tustistička agencija Fibula air Travel Sarajevo je za 1. maj uglavnom imala aranžmane koji se odnose na Jadransko more, Hrvatsku i Crnu Goru.

 

Turistička agencija ARD Travel je imala četiri aranžmana u ponudi. Radi se o turama autobusom: Beč-Bratislava, Venecija-Verona-Padova, Brijuni-Istra (Hrvatska) i Ohrid -Albanija.

 

Sve ture su dobro prodate, popunjena su mjesta gotovo do zadnjeg, osim za Albaniju, kazala je Feni menadžerica prodaje turističke agenicje ARD Travel Jasmina Mirvić.

 

Što se tiče turističke agencije Centrotours, aranžmani za 1. maj su rasprodati velikom brzinom.

 

Najatraktivnije destinacije su bile inodestinacije - evropske metropole. Ukupno za prvomajske praznike imamo više od 1.000 putnika samo na tim inodestinacijama i garantovanih 12 polazaka. U ponudi smo imali od Korčule, Beograda, Budimpešte, Rima, Praga, Toskane, Milana, do aviopolazaka - voditeljica poslovnice Ferhadija agencije Centrotours Jasmina Delalić.

 

(Fena/mr)

BLIN
KOMENTARI