VEČERAS NA CTV-U

Ne propustite novo izdanje tv magazina 'DEPO Trailer': Privredni giganti iz Gračanice otkrivaju tajnu uspjeha

Mediji 28.04.16, 13:41h

Ne propustite novo izdanje tv magazina 'DEPO Trailer': Privredni giganti iz Gračanice otkrivaju tajnu uspjeha
U novoj izdanju TV magazina „DEPO Trailer“ možete gledati niz novih atraktivnih priloga, a centralnu priču donosimo iz Gračanice, grada na sjeveru BiH, poznatom po razvijenom poduzentičkom duhu. Kroz predstavljanje sajma poduzetništva i obrta Grapos Expo 2016, predstavit ćemo i ovu lokalnu zajednicu, te uspješne privredne i ljudske priče

 

CTV je nedavno počeo sa emitovanjem novog TV magazin „Depo trailer“ – TV magazin za novi ritam života.
 

„Depo trailer“ je prvi vlastiti produkcijski projekat Cineme TV (CTV BIH), prve filmsko-zabavne televizije u BiH.

 

Radi se o TV magazinu koji donosi aktuelne i zanimljive priče iz kulture, filmske i muzičke industrije, showbizza, turizma i sporta, ali zadire i u druge društvene tema u BiH i regionu.


U novoj izdanju TV magazina „DEPO Trailer“ možete gledati niz novih atraktivnih priloga, a centralnu priču donosimo iz Gračanice, grada na sjeveru BiH, poznatom po razvijenom poduzentičkom duhu. Kroz predstavljanje sajma poduzetništva i obrta Grapos Expo 2016, predstavit ćemo i ovu lokalnu zajednicu, te uspješne privredne i ljudske priče.


Tu je i prilog o orkestru Šabana Bajramovića, koji je svojim nedavnim nastupom oduševio publiku u Sarajevu. Predstavljamo i novi video spot hrvatskog rock muzičara Darka Rundeka, a slijedi i niz drugih zanimljivih iznenađenja koji kreaira ekipa ovoga TV magazina.


Pogledajte kako izgleda parkour u srcu šehera, Baščaršiji, u organizaciji Red Bulla. Ne propustite priču o posljednjim danima velike muzičke zvijezde Princa, koji je iznenadio cijeli svijet svojom iznenadnom smrću.


U novom izdanju vam ekskluzivno donosimo i intervju sa poznatom bh. novinarkom Kristinom Ljevak, bivšom urednicom kulture na FTV-u, a danas uspješnom glavnom urednicom Urban magazina.

 
Ovo je samo dio sadržaja iz druge emisije TV magazina koji se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na CTV-u, a prilozi se potom emituju na DEPO TV-u u okviru istoimenog portala.


Novinarke magazina su Aida Begović i Merima Hodžić, dok je izvršni producent projekta Zoran Blagojević. Depo trailer se radi uz produkcijsku podršku studija Spektroom, muzičke kuće Sarajevodisk, DEPO Portala i CTV-ija.


Pratite „Depo trailer“ i budite u trendu uz novi ritam života.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI