FOTO/ MARTINA SAIRA KEŠKIĆ NA 'SLATKOM ČEKANJU'

Bivša Dine Konakovića u blaženom stanju: Ovako izgleda buduća mama u 8. mjesecu trudnoće

Showbizz 28.04.16, 12:44h

Bivša Dine Konakovića u blaženom stanju: Ovako izgleda buduća mama u 8. mjesecu trudnoće
Nekadašnja supruga premijera KS Dine Konakovića, novu sreću je pronašla uz bivšeg reprezentativca BiH Zlatana Muslimovića, a o tome koliko je velika njihova ljubav svjedoči i prinova koju trenutno iščekuju

 

Martina Saira Keškić, sarajevska trendsetterica, nekadašnji model, modna kolumnistica i uspješna direktorica telekomunikacijske kompanije SEE: Contact, povukla se iz ovdašnjeg javnog života i adresu stanovanja zamijenila onom u Kopru.

 

Nekadašnja supruga premijera KS Dine Konakovića, novu sreću je pronašla uz bivšeg reprezentativca BiH Zlatana Muslimovića, a o tome koliko je velika njihova ljubav svjedoči i prinova koju trenutno iščekuju. Martina je, naime, u osmom mjesecu trudnoće i naprosto zrači zadovoljstvom, a ekskluzivni modni editorijal tim povodom uradila je za jubilarni broj magazina Azra, u kome možete pogledati više fotografija.

 

martina-saira-trudna

 

Iako je nemamo priliku često vidjeti na javnim događanjima u gradu, ipak je sinoć snimljena budnim okom našeg fotoreportera tokom gala proslave posvećene izlasku 1000. broja magazina 'Azra' koja se održala u Avaz Twist toweru. Prijem je bio pun glamuroznih toaleta, a kako je izgledala lijepa Martina, pogledajte sami.

 

martina-saira-muslimovic

 

Budući da je ovaj događaj jednostavno 'vrvio' poznatim imenima bh. javnog života, tako su kamere, između ostalih zabilježile i 'novopečene' mladence Elmedina Konakovića i Daliju Hasanbegović. U izuzetno dotjeranom izdanju, i oni su pozirali fotoreporterima, a da li su se u toj gužvi možda negdje susreli bivši supružnici Dino i Martina i kako je protekao taj susret, ne možemo sa sigurnošću znati. 

 

img-2778-resized-1024

 

U svakom slučaju, čini se da je svako našao sreću na nekoj drugoj strani. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI