sočne pikanterije iz mlađih dana

Marina Perazić: Za 33. rođendan bila sam trudna, a tu je bio i Brega... to je bila luda faza...

Showbizz 28.04.16, 10:20h

Marina Perazić: Za 33. rođendan bila sam trudna, a tu je bio i Brega... to je bila luda faza...
Jedan od farmera započeo je priču kako često nakon veza uskačemo u nove avanture kao da se ništa nije dogodilo. U tom trenutku Marina spominje rastavu braka te kako se družila s frontmenom grupe Bijelo Dugme, Goranom Bregovićem

 

Marina Perazić trenutno se nalazi u srpskoj verziji Farme. Lijepo vrijeme farmeri su iskoristili za uživanje u dvorištu. Sunce ih je očito inspiriralo na razgovor o nekim bivšim vezama, ali i avanturama.


Jedan od farmera započeo je priču kako često nakon veza uskačemo u nove avanture kao da se ništa nije dogodilo. U tom trenutku Marina spominje rastavu braka te kako se družila s frontmenom grupe Bijelo Dugme, Goranom Bregovićem.

 


'Ja sam za 33. rođendan bila trudna, a na rođendanu su mi bili Leb i Sol te Goran Bregović', kazala je Marina, na što je jedan od farmera pitao 'Jesi li bila s Bregom'? Marina se nasmiješila i nije ništa odgovorila. Njezin kolega s Farme zaključio je da je bila s njim u 'vikend kombinaciji'.

 


'Nakon duže veze ili braka uvijek ulaziš u fazu kada si malo lud', kazala je Marina te tako mnogima dodatno bacila sumnju da se zabavljala s Bregom.

 


Danas, Marina više voli mlađe frajere, jer su joj zanimljiviji i zabavniji, kazala je jednom prilikom.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI