U NAREDNOJ SEDMICI

Ostanite uz Open IPTV : 'Vožnja', 'Kometa', 'Gospodin Holms', 'Nerealno'...

Mediji 14.04.16, 13:35h

Ostanite uz Open IPTV : 'Vožnja', 'Kometa', 'Gospodin Holms', 'Nerealno'...
Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

 

Akcionu komediju “Vožnja, preporučujemo za 19. april na TV kanalu HBO3, sa početkom u 14.05 časova. Posljednje dvije godine, radnik obezbjeđenja u srednjoj školi Ben pokušava da pokaže odlikovanom detektivu Džejmsu da nije samo zavisnik od video-igrica, nedostojan Džejmsove sestre. Kad Bena konačno prime na Policijsku akademiju, Džejms ga poziva u vožnju, s namjerom da ga nasmrt preplaši i ustanovi da li Ben ima ono što je potrebno da bi bio s njegovom sestrom.

 

“Gospodin Holms” je nova verzija priče o najpoznatijem detektivu na svijetu. Godine 1947, Šerlok Holms se u poznim godinama vraća sa putovanja u Japan, gdje je, u potrazi za rijetkom biljkom koja ima iscjeliteljska svojstva, bio svjedok posljedica nuklearnog rata. Sada, na zabačenoj farmi uz obalu mora, Holms u starosti gaji pčele, a društvo mu prave samo služavka i njen sin, Rodžer. Boreći se sa oslabljenim mentalnim moćima, Holms se oslanja na pomoć dječaka u rješavanju starog neriješenog slučaja zbog kojeg je otišao u penziju i pokušava da pronađe odgovore na misterije života i ljubavi – prije nego što bude prekasno”. Ovo je u najkraćem radnja kriminalističkog filma “Gospodin Holms”, koji je na programu 19.4.2016. godine u 20.00 časova na TV CINEMAX.   

 

Na televizijskom kanalu HBO,  21. aprila 2016. godine u 20.00 časova možete pogledati romantičnu komediju „Kometa“.

 

Džastin Long i Emi Rosum su nesrećni ljubavnici čija veza cvjeta i razvija se tokom šest godina u ovoj tajanstvenoj i blistavoj romansi. Kad slučajan susret spoji ciničnog Dela (Long) i oštroumnu Kimberli (Rosum), sve je spremno za burnu ljubavnu aferu koja se slaže kao slagalica. Dok film krstari naprijed i nazad kroz vrijeme – od meteorske kiše u Los Anđelesu, preko susreta u pariskoj hotelskoj sobi, do sudbonosnog telefonskog poziva – pred sobom stvaramo nezaboravan portret njihovog odnosa. Raskošno snimana i prepuna nevjerovatne hemije između glavnih likova, „Kometa“ predstavlja jednistvenu kosmičku ljubavnu priču. 

 

Istog dana, 21. aprila na televizijskom kanalu FOX life možete pogledati i premijeru prve sezone serije „Nerealno”, koja će biti emitovana radnim danima, od ponedjeljka do četvrtka u 21.00 čas. Radnja serije odvija se na popularnom televizijskom takmičenju za parove, a glavni lik je pokvarena heroina Rejčel Goldberg (Širi Eplbi), mlada producentkinja čiji je jedini posao da manipuliše odnosima među takmičarima, kako bi dobila dramatične i nečuvene snimke koje zahtjeva ravnodušna izvršna producentkinja Kvin King (Konstans Zimer). Slijedi pogled na dešavanja u okrutnom svijetu rijaliti televizijskih programa gdje takmičari mogu da budu surovi, a produkcija je potpuno drugačija realnost.  

 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

BLIN
KOMENTARI