Proslavljali Deenov rođendan

Fizički obračun ekipe bh. Eurosonga: Muzičar Almir Ajanović Jali razbio nos, a Šaćir Ameti dobio flašu u glavu

Showbizz 13.04.16, 12:47h

Fizički obračun ekipe bh. Eurosonga: Muzičar Almir Ajanović Jali razbio nos, a Šaćir Ameti dobio flašu u glavu
Ni krv ni dužan stradao je i pjevač Šaćir Ameti, koji je dobio flašu u glavu i samo sreća ga je spasila da ne izgubi oko

 

Sinoć oko ponoći u restoranu Eko Fis – Vlašić gdje se dešavalo snimanje emisije "Hayat Production", došlo je do fizičkog obračuna ekipe bh. Eurosonga u kojem je pijani Almir Ajanović iz sada nepoznatih razloga nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu i prilikom obračuna slomio mu nos.

 

almir-ajanovic

 

Ni krv ni dužan stradao je i pjevač Šaćir Ameti, koji je dobio flašu u glavu i samo sreća ga je spasila da ne izgubi oko. To se, kako se priča, desilo nakon snimanja tokom proslave Deenovog rođendana na kojem su bili Hana Hadžiavdagić – Tabaković, Dalal Midhat – Talakić, Ana Rucner.

 

proslava-deenovog-rodjendana

 

Sve vrijeme konzumirali su velike količine alkohola što je razlog prave kafanske tuče i velike bruke za naše predstavnike u Švedskoj, piše Expressmag.ba.

 

Informaciju o incidentu su potvrdili u Travničkoj bolnici gdje su završili povrijeđeni.


- Na hirurgiju su dovezeni A. Šaćiri sa povredom jagodične kosti i J. Fazlić koji je imao nagnječenje nosa, dublju ogrebotinu i razderotinu. Obojica su zašiveni i pušteni na kućno liječenje. Povrede se tretiraju kao lakše – potvrdio je dežurni doktor Hasan Muminagić.

 

pukla-bruka-potukli-se-predstavnici-bh-eurosong-tima

(Foto: Oslobođenje)


U MUP-u SBK su rekli da se Policijskoj stanici Travnik u ranim jutrarnjim satima obratilo lice inicijala Š.A. i kazao da ga je u restoranu FIS Vlašić napalo lice A.A. također iz Sarajeva i pogodilo flašom u glavu.


- Nakon toga je na lice mjesta upućena patrola PJ Babanovac koja je sačinila službenu zabilješki i podnjela prekršajnu prijavu – kazali su iz MUP-a SBK.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI