foto/ 36. Nivea bh. fashion week

Kad su se otvorila vrata autobusa, svi su pogledi 'letjeli' na njene duge noge!

Lifestyle 05.04.16, 14:52h

Kad su se otvorila vrata autobusa, svi su pogledi 'letjeli' na njene duge noge!
U modi za proljeće i ljeto 2016. uglavnom preovladavaju svijetli i lagani tonovi te sportski stil kao i dosada

 

Odličnim“ Deichmann Performance“ održano je treće veče 36.NIVEA  BH Fashion Week-a Sarajevo u predivnom ambijentu koji datira iz 1888. godine - u Zemaljskom muzeju Sarajevo.

 

U modi za proljeće i ljeto 2016. uglavnom preovladavaju svijetli i lagani tonovi te sportski stil kao i do sada. Sve je u bojama. Moderne su blistavo bijela, nude i bež, a isto su tako tražene narandžasta, senf žuta, ružičasta ili boja konjaka. Zvijezda sezone je svijetleća kraljevsko plava.

 

Debeli đonovi s brojnim varijacijama protežu se čitavom paletom proljetne i ljetne obuće: kod sandala, papuča, čizmica, cipela s pertlama i bez pertli.

 

Kod muškaraca vrijedi moto: lagano i prozračno. Mokasinke, čizmice od platna i mekih materijala su modernije no ikad i zbog svoje lakoće su san za noge. U ponudi su lagani modeli od antilopa u bež, sivoj, smeđoj ili plavoj boji.

 

Aida Vrabac Trnačević, osnivačica brenda DeeDee Sparrow predstavila se svojom proljetno-ljetnom kolekcijom.  Kolekciju karakteriše ono što Aidi oduvijek predstavlja nepresušan izvor inspiracije: more.

 

Nosive haljine, ženstvenost i udobnost su odlike koje se provlače kroz sve DeeDee modele.

 

Originalnost je definitivno ono što krasi mladu bh. dizajnericu Luciju Vrcić.

 

Zahvaljući njenim torbicama, uvijek ćete biti u centru pažnje, jer, kreativnost, boje i izgled njenih kreacija zasigurno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Kvalitet njenih proizvoda mogu potvrditi i mnogobrojne vlasnice torbica.

 

Njene kreacije su namijenjene onim damama koje se žele osjećati drugačije i posebno, ali i za one koje žele pratiti modu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI