NAKON SEKSA S DRUGIM MUŠKARCEM

Indijac uvjeren da je trudan: Počeo je dobivati na težini, stalno je umoran i pati od mučnina

Zabava 12.02.16, 20:50h

Indijac uvjeren da je trudan: Počeo je dobivati na težini, stalno je umoran i pati od mučnina
Otac dvoje djece iz Indije uvjeren je da je ostao trudan nakon prakticiranja seksa s drugim muškarcem, prenosi Daily Mail

 

52-godišnjak je prebačen u psihijatrijsku ustanovu nakon što se njegova obitelj više nije mogla nositi s njegovim tvrdnjama.

 

Šest mjeseci se neprestano žalio da osjeća čudno micanje u trbuhu što ga je dovelo do zaključka da je trudan. Unatoč svim uvjeravanjima, odbijao je prihvatiti da muškarci ne mogu zatrudnjeti.

 

Muškarac se počeo i ponašati kao trudnica: ostajao bi u krevetu da se odmori i nekoliko mjeseci izbjegavao naporan rad, odbijao je neku hranu te čak tvrdio da pati od mučnina.

 

Po dolasku u kliniku u Kozhikodi, priznao je da je prakticirao seks s drugim muškarcem i da je dijete začeto tijekom tog odnosa.

 

Iznenađeni liječnici obavili su nekoliko testova koji, međutim, nisu otkrili ništa neobično.

 

'Nikad se još nismo susreli s nečim ovakvim', rekli su medijima.

'U mladosti se češće upuštao u homoseksualne odnose što je vjerojatno doprinijelo njegovim uvjerenjima. No njegova homoseksualnost nije bitnije utjecala na njegov brak.'

 

'Obično vidimo sindrom 'muških trudnica' (kuvada) kod nekih budućih očeva koji pokazuju određene simptome trudnoće poput mučnine, dobivanja na težini ili problema sa spavanjem kad njihove partnerice zatrudne', rekli su liječnici.

 

Liječnici kod muškarca nisu našli nikakve dokaze halucinacija, depresije, poremećaja osobnosti, niti ičega sličnog.

 

Nakon pregleda, muškarcu je propisan psihoaktivni lijek te je ostao pod liječničkim nadzorom.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI