Skandalozno

Seks skandal koji je zapalio Iran: Kontroverzna snimka uzburkala javnost!

Hronika 12.02.16, 10:53h

Seks skandal koji je zapalio Iran: Kontroverzna snimka uzburkala javnost!
Šina Širani, spikerka informativnog kanala iranske državne televizije na engleskom jeziku “Press TV”, optužila je dvojicu bivših šefova za seksualno uznemiravanje, kome je, kako kaže, bila izložena duže vrijeme. Pošto je iznijela u javnost svoje iskustvo, ona je ohrabrila Iranke da prekinu šutnjui progovore o problemu koji je prisutan, ali sve do sada nije bio priznat


Ona je optužbe iznijela na spektakularan način, tako što je na internetu postavila snimak telefonskog razgovora u kome muškarac, za koga se vjeruje da je njen pretpostavljeni Hamid Reza Emadi, uporno traži od nje seksualne usluge.

 

Širanijeva je, poslije incidenta dala otkaz i napustila zemlju da bi potom objavila audio-dokument, koji je preslušan više od 120.000 puta na njenom profilu na Fejsbuku i iranskom sajtu čije se sjedište nalazi izvan zemlje.

 

Osim toga, podijelila je printskrin razmjene poruka u kojoj Emadi od nje traži da ukloni snimak sa sajtova. Pojavio se i drugi printskrin poruke na WhatsApp u kojoj Emadi poriče optužbe i kaže da je audio-snimak lažiran.

 

“Press TV” je poslije svega objavila da je tokom istrage o optužbama suspendovala dva neimenovana člana redakcije, što je do sada nezabilježen slučaj. Pretpostavlja se da je riječ o Emadiju i drugom članu redakcije koga je Širanijeva takođe optužila za seksualno uznemiravanje.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI