OTRKIVENA TAJNA ZA UŽITAK

Imat ćete savršen seks: Ovo ima bolji učinak od predigre, a nevjerojatno je jednostavno, i baš svi to mogu koristiti

DEPO PLUS 10.02.16, 16:25h

Imat ćete savršen seks: Ovo ima bolji učinak od predigre, a nevjerojatno je jednostavno, i baš svi to mogu koristiti
Rezultati istraživanja pokazali su da razgovor o ljubavi u krevetu pobija teoriju da će samo predigra i seksi donje rublje osigurati dobar seks, piše Daily Mail. Naime, ove 'volim te' u krevetu izgovori 75 posto zadovoljnih muškaraca, a isto učini i 74 posto žena


Stručnjaci koji stoje iza ove studije koja se bazira na online anketi, analizirali su odgovore 39 tisuća osoba koje žive u bračnoj ili izvanbračnoj zajednici, a sa svojim partnerom su najmanje tri godine. Prosječna starost ispitanika je bila 40 godina za žene i 46 za muškarce.

 

Rezultati su pokazali da su parovi zadovoljniji što više komuniciraju tijekom seksa.

 

Među onime što seksualni odnos čini boljim su i pohvale na račun umijeća vašeg partnera, ali i izražavanje vaših želja. Razgovor ili razmjenjivanje seksualnih poruka tijekom dana također će osigurati dobru zabavu u krevetu.

 

Međutim, najvažniji čimbenik su već spomenute dvije male riječi - volim te.

 

Što se tiče redovitosti seksualnih odnosa, prema odgovorima ispitanika, proći će nekoliko godina kada seks više nije prioritet.

 

Od onih koji su sudjelovali u istraživanju, njih 83 posto je izjavilo da su sa seksom bili zadovoljni prvih šest mjeseci veze, no nakon toga zadovoljno je samo 43 posto žena i 55 posto muškaraca.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI