Foto / Nastupila na otvorenju Super Bowla, ali...

Događa se i najboljima: Modni gaf Beyonce koji ne može predvidjeti ni jedna žena

Showbizz 08.02.16, 17:55h

Događa se i najboljima: Modni gaf Beyonce koji ne može predvidjeti ni jedna žena
Beyonce je svojim nastupom na otvorenju Super Bowla oduševila publiku

 

Iako je, kako glasom tako i stasom, pjevačica bila besprijekorna, čini se kako niti najbolja priprema nije mogla predvidjeti ni spriječiti najčešći ženski modni gaf - poderanu čarapu.


Otvorenje nove sezone Super Bowla u Americi je jedan od najpopularnijih događaja čije pripreme traju gotovo pola godine. Upravo zbog toga, organizatori, ali i sudionici se trude svim silama kako bi ovaj spektakl prošao bez greške.


Jedan od najiščekivanijih segmenata velikog otvorenja sezone svakako je nastup pjevačkih zvijezdi, a ove godine ta čast je pripala Beyonce.

 

Pop diva pripremala se za svoj veliki nastup, no kada govorimo o malim ženskim nezgodama, takve neželjene situacije ne može spriječiti niti najbolja priprema.


Iako je Beyonce imala besprijekoran nastup, nije mogla spriječiti modni gaf koji se barem jednom u životu dogodio gotovo svakoj ženi. Riječ je o poderanoj čarapi koju je nemoguće zakamuflirati, posebno ako su najlonke mrežastog tkanja.

 

Za razliku od mrežastih čarapa na kojima se šav ne širi već nastaje samo rupa, kod klasičnih najlonki poderana linija može se u trenu razvući po cijeloj dužini noge.

 

Ako se ikada nađete u situaciji da vam se poderala čarapa, dopnosimo 3 jednostavna trika koji vam mogu spasiti stajling, ili bar spriječiti totalnu katastrofu.

 

Kako zaustaviti šav na čarapi?

 

1. Prozirni lak za nokte - riječ je o najstarijem triku koji je ujedno i najučinkovitiji. Malo laka za nkote nanesite na rupicu na čarapi, ali i oko nje. 

 

2. Lak za kosu - lak za kosu stvrdnuti će niti na čarapi i zaustaviti širenje šava. Temeljito pošpricajte rupicu na najlonki i ostavite da se osuši.

 

3. Sapun - ako vam lakovi nisu dostupni, kao SOS rješenje može vam poslužiti i običan, kruti sapun. Sapunom istrljajte pukotinu na čarapi što će stvrdnuti niti i spriječiti brzo širenje šava.
 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI