Foto/ Vrijeme je za 'ludi kamen'

Ženi se Sejo Boy: Pogledajte ko je fatalna ljepotica koja je 'smuvala' bh. pjevača

Showbizz 08.02.16, 14:57h

Ženi se Sejo Boy: Pogledajte ko je fatalna ljepotica koja je 'smuvala' bh. pjevača
Izgleda da je popularni bh. pjevač Sejo Boy odlučio okončati samački život i stati na ludi kamen. Tome u prilog govore izuzetno romantični statusi i popratne fotografije njegove odabranice koje je podijelio na svojoj Facebook stranici

 

Naime, tako je najprije u statusu napisao 'Game over, Boy' poprativši sve emotikonom koji kaže da se 'osjeća voljeno', ali i fotografijom koja to dokazuje:

 

sejo-boy-i-djevojka-2

 

No, možda nakon ovoga i ne bismo pomislili na svadbu da Sejo Boy nije samo dan kasnije 'okačio' novi status, iz kojega je sve jasno. Tako je napisao:

 

Jednostavno, ona nije bila kao druge... Ne, nije bila vulgarno obucena te noci kada sam je ugledao. Mozda mi je zbog toga upala u oci. Mozda zbog visine. Mozda zbog njenog damskog stava. Mozda zbog ljepote. Mozda zbog svega. Ne znam. Jedino sam siguran da je Bog to tako htio. Imala je najljepsu haljinu na sebi koju sam ikada vidio. Dobro, inace djevojci od 183cm stoji sve smile emotikon ugledah je sa vrata, okrenuh se prema drugu i rekoh mu: "nju cu da zenim". Ne znajuci joj ni ime. Te veceri je slavila rodjendan a ja sam nekim cudom nasao kolac sa svecom i donio joj. Zamisli zelju. U sebi pomislih "zamisli da se zaljubis u mene". 3 dana kasnije mi je rekla sta joj je zelja bila kada sam donio kolac. Isto sto i moja. Rijec slucajno ne postoji u mom vokabularu... Sreli smo se namjerno. Poslata je sa razlogom. I ja njoj. Lutao sam dugo i nasao ono sto trazim. Ona je bila razlog mog lutanja. Ona i ja smo film. Holivudski. Ona i ja smo tim. Onaj tim koji pobjedjuje, ako Bog da!

 

Naravno, sve je to popraćeno i novom fotografijom sretnog para te brojnim lajkovima i čestitkama kojima su ga u komentarima zasuli fanovi i prijatelji. 

 

sejo-boy-djevojka

 

Nema sumnje, bh. pjevač i njegova odabranica uskoro će zaploviti u bračne vode. Kakav su par, procijenite sami.

 

sejo-boy-i-djevojka-3

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI