Ovo mu nije trebalo

Zaboravio telefon kod djevojke: Kada je vidjela šta je pisao o njoj, ovako mu se osvetila

Zabava 06.02.16, 11:58h

Zaboravio telefon kod djevojke: Kada je vidjela šta je pisao o njoj, ovako mu se osvetila
Seks na jedno veče u slučaju ovog para iz Irske imao je više nego ružan epilog, a da ne pominjemo što su u njega bili uključeni svi Facebook prijatelji para

 

Mark je ostavio svoj telefon kod Sare nakon šeme za jedno veče, a u pokušaju da kontaktira nekog od njegovih drugova Sara je naletjela na niz poruka u kojima je naziva “debelom droljom” i mnogim drugim pogrdnim eptitetima.

 

Onda je ona odlučila da mu odgovori i to postavi na njegov Facebook zid:

 

"Ćao Mark, ovdje Sara od sinoć. Vjerujem da si se pametno išunjao iz moje kuće jutros, ali moram da ti kažem da si zaboravio telefon u mojoj sobi. Gledajući tvoje poruke u pokušaju da pronađem nekoga kome ću javiti za tvoj telefon vidjela sam kako si me sve nazivao. Ako želiš svoj telefon moraš doći da ga uzmeš lično. Veliki poljubac od velike djevojke koja je definitivno napravila malog muškarca od tebe sinoć", napisala mu je.

 

Mark joj nije ostao dužan, pa je odgovorio:

 

"Veoma mi je neprijatno što ću morati da se vratim kod nje kako bih uzeo svoj telefon, ali ne znam šta drugo da kažem. Izvinio sam se za ružne reči, ali nije mi odgovorila. Nije mi oprostila što sam bio iskren. Smijao sam se tim porukama jer sam bio pijan, ali zaista nisam mislio to što sam napisao. Ljudi su digli frku oko toga, ali mene to ne dotiče. Tako je, kako je", rekao je Mark na svom profilu.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI