'MORA DA ODGOVARA ZA SVOJE POSTUPKE'

Ceca: Arkanov sin je zatrovan mržnjom prema meni, da je Željko živ...

Showbizz 05.02.16, 13:08h

Ceca: Arkanov sin je zatrovan mržnjom prema meni, da je Željko živ...
Ja nikoga ne mrzim, a on, koliko god da je zatrovan, ima 33 godine i mora da odgovara za svoje postupke i izjave - rekla je Ceca o Vojinu Ražnatoviću

 

Iako to rijetko radi, Ceca Ražnatović je u intervjuu za “Blic” odlučila da prokomentariše pojedine izjave Vojina Ražnatovića, sina Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović, koji je već godinama kritikuje i vrijeđa preko svoje Facebook stranice. Takođe, Ražnatovićeva je odgovorila i na pitanje da li je u vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem

 
 

Na pitanje zašto je Vojin Ražnatović proziva i vrijeđa, Ceca je odgovorila:

 

– Poštujem uspomenu na svog supruga i shodno tome ne mislim da bi trebalo da i ja preko medija rješavam te probleme i to je jedini razlog zašto nikada nisam odgovarala na njegove izjave. Čak i povrijeđena – šutila sam. Mislim da je on zatrovan i da ne raspolaže činjenicima. Tolika mržnja prema meni je ogromno osjećanje.

 

Pjevačica kaže da ne zna ko je Vojina zatrovao mržnjom prema njoj.

 

– Ja njega ne mrzim. Ja nikoga ne mrzim, a on, koliko god da je zatrovan, ima 33 godine i mora da odgovara za svoje postupke i izjave – izjavila je Ceca koja je na pitanje da li bi je neko dirao, da je Arkan živ, odgovorila:

 

– Naravno da ne bi. Znaju to i oni. Bili bismo velika srećna porodica. 

 

Konstataciju da do sada ništa nije rekla o svom navodnom dečku Aleksandru Jovoviću, Ceca je ovako prokomentarisala:

 

– Nisam ništa, niti ću. Ne pada mi na pamet da od svog privatnog života u pauzi rijalitija pravim neki novi.

 

A na konkretno pitanje, da je Aleksandar njen momak, Ceca odgovorila:

 

– Slobodna sam žena i sa svojim životom mogu da radim šta želim. Moj život je moja stvar, a šta god da odgovorim, nastaviću medijski cirkus i opet neće svi vjerovati u ono što kažem.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI