Najnovija ponuda iz M:tela

Dajte krila svom biznisu - iskoristite m:biz popuste

Biznis Klub 29.01.16, 15:15h

Dajte krila svom biznisu - iskoristite m:biz popuste
Ukoliko se još uvijek niste upoznali sa najnovijim m:biz tarifama, koje će zasigurno poboljšati vašu poslovnu komunikaciju, onda je pravo vrijeme da to sada učinite


Pored odličnih bonusa koji su neizostavni dio m:biz poslovnih tarifa kompanije Mtel, uz najnoviju ponudu, ostvarićete i popust na pretplatu.


Pridružite li svom poslovnom timu nove članove i opredijelite se za m:biz Start 50+ i m:biz Start ostvarićete popust od 15%, a ukoliko se odlučite za tarifne modele m:biz Standard, m:biz Profi, m:biz Premium i m:biz VIP ostvarićete popust na mjesečnu pretplatu od 20%.


Poslujte sa neograničenim razgovorima prema fiksnim mrežama u BiH, neograničenim SMS -ovima i neograničenim mobilnom internetom, uz dodatne bonus minute za pozive prema Srbiji i popustima na pretplatu. Dajte krila svom biznisu, odaberite m:biz.


Uz m:biz tarifne modele, svoj tim možete obradovati i najnovijim telefonima iz naše ponude koje ćete pronaći na stranicama Webshopa.


Promotivna ponuda važi do 13.marta 2016. godine za sve nove ili postojeće članove vašeg poslovnog tima koji zaključe ugovor o korišćenju m:biz tarifnih modela sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca.


Za više informacija o ponudi kontaktirajte svog m:tel menadžera prodaje, posjetite web stranicu www.mtel.ba/poslovni-korisnici ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

BLIN
KOMENTARI