FOTO/ POSAO ZA NOVIH 150 RADNIKA

Pogledajte kako izgleda raskošni tržni centar BINGO u Trebinju - na 10.000 kvadrata...

Biznis Klub 20.12.15, 00:07h

Pogledajte kako izgleda raskošni tržni centar BINGO u Trebinju - na 10.000 kvadrata...
Ovaj veliki tržni centar ujedno je Bingova 173. poslovnica u BiH, a drugi objekat u ovom gradu, jer je decembru 2014. akvizicijom Interexa preuzeta i trgovina u Trebinju

 

Inspirisani prelijepom Hercegovinom i ohrabreni dosadašnjim povjerenjem, u petak, 18. decembra, najveći trgovinski bh. lanac BINGO otvario je  još jedan veliki centar u Trebinju, ovoga puta na 10.000m2 prodajnog prostora, te 10.000 m2 prostora za parking.

 

Ovaj veliki tržni centar ujedno je Bingova 173. poslovnica u BiH, a drugi objekat u ovom gradu, jer je decembru 2014. akvizicijom Interexa preuzeta i trgovina u Trebinju, čijim su poslovanjem u ovom gradu izuzetno zadovoljni.

 

- Naši dosadašnji kupci nisu samo stanovnici Trebinja nego i stanovnici Dubrovnika, Herceg Novog, Nikšića i drugih mjesta iz susjednih zemalja - navode iz Binga.


Novi centar u svom sastavu imati Hipermarket Bingo (5000m2), Restoran Bingo sa igraonicom i Kuglana Brunswick ( 1000 m2), Sport Vision trgovinu, s.Oliver butik, kladionicu i apoteku, a od marta 2016. godine bit će otvorene i trgovine New Yorker i Deichman.


- Hipermarket će pružiti potpun ugođaj pri kupovini, jer je ambijent uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije. Osim prehrane, u hipermarketu se nalazi i salon namještaja, bogata ponuda tekstila i kućnog tekstila, ali i tehnike i kućanskih aparata - pojašnjavaju iz Binga.

 

Samo u Bingovim poslovnicama (hipermarket, restoran i kuglana) zaposleno je 100 osoba, dok će za ostale poslovne prostore i sadržaje sigurno trebati jos 50 novih uposlenika.


Na svečanom otvorenju upriličen je bogat program, a osim KUD-a iz Trebinja i degustacije i promocije proizvoda Bingovih poslovnih partnera, za najmlađe je priređeno druženje uz Mašu i medu

 

Vrpcu je presjekao Slavko Vučurević,  gradonačelnik Trebinja, a kako je bilo na otvorenju i kako izgleda novi tržni centar BINGO, pogledajte u fotogaleriji. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI